Meral Akşener nereye koşuyor?

Meral Akşener nereye koşuyor?

Anlamsız biçimde aylarca birlikte çalıştığı Erdoğan’dan kurtulma birliğinden birden bire ayrılıp, çok eşırı bir karalama yapması, yenilir, yutulur değil idi. 

Oldu, olan oldu, AKP ile MİT çiler epeyce sevindiler.  Ancak toplumdan gelen baskı ayrıca Ekrem ile Mansur beylerin kendi isteklerine olumsuz karşılık vermeleri sonucunda birliğe geri döndü.

Ben yinede bu işte MİT’in etkili oldugunu düşünmekteyim. Birde kendisini yanıltan Çerkezler’in olduğunu düşünmekteyim. Başta okuyucusu bile olmayan Yeni Çağ kesimi kendisini etkiledi. 

Sayın Meral bundan sonra çok bilmişlige, ayak oyunlarına girmese iyi olur. Toplum eski toplum değil. Ben söyledim oldu işlemez. Ben yaptım olducu Devlet Bahçeli bile o kuralı işletemedi. Günden güne erimektedir. 

Sizde en az Kemal Kılıçtaroğlu biçiminde doğru açık görüşlü olsanız, ilerlersiniz. 

Bizim size karşı bir savaşımız yoktur. Ancak sizin de biz Türkler’i Erdoğan’in kucağına atma yetkiniz yoktur.

Bunu bir yere yazın, biz Türkiye’de kimin kim oldugunu iyi bilmekteyiz. Biz, Bahçeli’nin Ermeni olduğunu bilsekte onu Ermenilikle karalamadık. Ancak Türkler’e attığı gizli kazıklara göre karaladık. 

Sizinde birlikten ayrılmanızı kınamadık, ancak ayrılır iken ettiğiniz sözlere göre duruşumuzu gösterdik.

Bizim karşımızda Erdoğan ile onun yanındaki vurguncu çoğuda Türk karşıtları bulunmaktadır. Biz Türküz gerisi bilmem ne dememekteyiz. Ancak Türk yurdunda yiyip, içip Türkler’e söyenleride alkışlamayız.

Biz CHP’li değiliz ancak onun dışında elle tutulur bir birlik olmayınca ona oy vermekteyiz. Size oy verenleride alkışlamaktayız. Umarız, yeniden dizginleri Erdogan’a doğru kırmazsınız.

Yazar: Ülkü Ocakları

Bir ülkücü

Yorum bırakın