Meral Akşener nereye?

Meral Akşener nereye?

Bir önceki yazımızda azıcıkta olsa sayın Meral’in göründügü üzere sözü özü bir olan birisi değildir. Kendisinin alacağı ilgi ölçüsünde kılık değistirir. Ee  öyle ise neden şimdiye deyin eleştirmedik? Çünkü Türkiye bir geçiş dönemi yaşamaktadır, bu dönemle Meral ile uğraşmak doğru olmaz idi. Ancak nedeni ne olursa olsun, ant içtiğiniz konuda sözünüzden dönerseniz, bizde ona karşılık, sözümüzü söyleriz.

Meral’in tek ilgi odağı kendisini yükseltecek kesimdir. Şimdi AKP den bıkan kesimi arkasına almış yolda idi. Birden bire dizginleri kırdı, yola ters yönden koyuldu. Ona öyle bir el değdi, o ister istemez dizginleri ters yöne doğru kırdı. 

Bir kere onun kurulan birlikten ayrılmak yetkisi var. Ayrıldı deye ona söz eden yok. Konu ayrılır iken AKP bin işine yarayan yemleri atmaması gerektiğidir. 

Sayın Meral, geçmişte oynadığı oyunlardan ucuz kurtulsada, şimdi Ermeni-Çerkez oyunu oynarsa, yüzü gün görmemiş bilgiler ortaya saçılır. 

Bir kere gerek Meral, gerekse onun topuklarını yükseltenler bilsinler, bu topraklarda ses çıkaracak Türkler’de vardır, onlarda sözlerini söyleyeceklerdir.

Bu onu bunu korkutmak değildir. Söz yarışıdır. Çamur atmak ilkelerimizde yoktur. Sağlam kaynak yoksa yazmayız.

Bu eski MHP’liler, başlarındakıları öyle överler, kendilerine peygamber ederler.

Peygamber Meral:

Bir tek seçimi bile kazanmayan kadıncağızı, topuklu  diye şişirdiniz. Al lan size topuklu…  

Meral’dan Fethullah’a ovgüler: 

Parti içinden ona dur lan bu ne biçim açıklama biz AKP ile karşı karşıyayız deyebilen az kişi  çıktı. 

Meral açıkça Erdoğan’ı kurtarmayı denedi, ancak gördü, geniş kesim arkasında durmayacak, yine dizgini eski yola sokacak. Bu bir yoklama idi. 

Artık iyi eski iyi olamayacak, Meral eski Meral olamayacak. Kuru kuru kabadayılık yapan bir kadın olarak görülecektir. 

Umarım şimdi yola gelir, seçime iki gün kala yeniden dizgini Erdogan’a doğru kırmaz. Kırarsa tepkimiz büyük, sözlerimiz sert olacaktır.

Bu ne biçim bir işti, ne biçim böbürlenmekte idi iyi partililer. Meral’ı Tanrı yapmışlardı. 

Bence onun kuyruğundan ayrılamaz iseniz, gözünüz onun üst¨nde olsun, sizi satamasın.

Yazar: Ülkü Ocakları

Bir ülkücü

Yorum bırakın