Bu günün Türkiyesi, AKP+MHP: Ermeni iz düşümü

Türkiye’nin müslüman Ermenileri kimler?

Salak ülkücü gözünü aç, yoksa satıldığını anlaman çok geç olacak!

Bu gün Türkiye’deki gelişmeleri görünce durumu anlatan yazıda yazasım gelmemektedir. 

Neden?

Çünkü eskiden özel araştırmalar yaparak, Erdoğan yoönetiminin açıklarını araştırıp, binbir güçlükle yazılar yazardık ancak şimdi Erdoğan yönetimi öyle açılıp saçıldıkı, ortada kendisini aklayamayan bir imam hatipli “Reis” sessiz kala kaldı. 

Ermeni kökenli Sedat Peker, AKP ye yalakalık ettiği dönemlerde elde ettiği bilgileri, MİT’ten bazılarının da arka çıkması ile Süleyman soylu’nun kendine karşı yapıtığı  uygulamanın öcünü almak amacı ile basın yayını kullanarak, AKP’nin bütün yasadışı işlerini duyurmaya başlayınca, bu ALLAH, bu İSLAM, bu PEYGAMBER, bu NİZAM-I ALEM diyenlerin ne kansız vurguncu, talancı oldukları tık ortaya çıktı.

Cok ilginçtir, MHP içinde olan ALLAH, İSLAM, NİZAM-I ALEM diyenlerde AKP’deki müslümanlardan geri kalmadılar. Onlarda talan, vurgun yapanlarla, tarikat, tekkelerle isbirliği içinde AKP’nin bu yasadışı işlerine ortaklık ederek, alçakça yoksullaşan halkın durumunu görmezlikten gelmektedirler.

Artık o başlarınızda canlanan kutlu bir amaç, ülkücü kurtarıcı olarak görülenlerin içi boş çıktı. Yiğit olan yiğitlerimiz arada öldürüldüler.

Yıllar sonrada Alparslan Türkeş’in gerçek adının Hüseyin Feyzullah olduğunu öğrendik, kendisinin bir Ermeni göçmeni olduğunuda ortaya çıkardık. Bu durum 1980 öncesi Mustafa Okça sık sık dile getirilsede, tabanda tartışılamamakta idi, çünkü Ülkü Ocakları eliyle bu konuları öne sürenler öldürülmekte idi.  

Sonra, bu günde MHP’yi yöneten Devlet Bahçeli’ninde adının değistirildiğini anladık. Devlet Fettahoğlu Devlet Bahçeli olmuş. Oda Ermeni göçmeni olarak MHP’nin başında tutuldu. Doğu Perincek’te bir Ermeni olarak sonuçta bu günün Erdogan’ına arka çıkmaktadır. 

devlet bahçeli
devlet bahçeli

Konu çok karışık. Halkın kimin elinin kimin cebinde  olduğunu anlaması çok güç.

Bu kara halk bu yönetime 4 okka una, şekere oy verdi. Gecmişte AKP’ye oy veren ülkücüler, sulcular iyi misiniz?

El Kaide cilere uyup, “Ya allah bismillah allahuekber” diye danalarca bögüren ülkücüler iyi misiniz?

Bu toplumu siz aldattınız, siz sorumlusunuz.

Bu gelişmeleri iyi biçimde derinlemesine ele alıp, halkı aydınlatmak dileği ile…

Yazar: Ülkü Ocakları

Bir ülkücü

Yorum bırakın