Gizli Ermeniler’in sürtüşmeleri, yangına döndü

Kübra Par
Gizli Ermeniler

(KÜBRA PARMAKSIZOĞLU COŞKUN) EŞİ (MAHMUT FAZIL COŞKUN)

Değerli okuyucularımız, içinde bulunduğumuz bu günlerde bu konuya girmek istemezdik, ancak şimdi gelişmeler bize bu konuya değinmemizi gerektirdi. 

Konu geçmişte birlikte yeyip, içip sıcan dönme müslümanlar (kılınç artıkları) şimdi birbirlerini ele verdiler. 

Kubra Par
Kubra Par
  1. Orhan Pamuk, 2. Aslı Akyavaş, 3. Nagehan Alçı, 4. Rasim Ozan Kütahyalı, 5. Kübra Par (Parmaksızoğlu) Bu Ermenileri koruyanlarda Recep Tayyip Erdoğan ile Devlet Fettahoğlu (Bahçeli)’ dirler.
Ermeni sevicisi Recep Tayyip Erdogan
Ermeni sevicisi Recep Tayyip Erdogan

Olay konusu: Ermeniler’in Türk basın yayınına sızmalarından bir eskertkiş (anı yada anıt).

Böyle bir belgeyi biz istesekte bulamazdık.

Şimdi kendileri ortaya koydular, çok sağ olsunlar.

Neden bu boşluğa düştüler?

Çünkü “Türkler kuş beyinliler, içlerindeki satkınları göremezler.” sandılar. 

Habertürk yazarı Kübra Par (Parmaksızoğlu), “Orhan Pamuk linç edilmeyi hak ediyor mu?” başlıklı yazısında Rasim Ozan Kütahyalı’nın Orhan Pamuk ile birlikte çektirdiği (10 Ocak 2020) sonrada, sosyal medyada gündem olan fotoğrafını yazdı.

Söz konusu yazıya Kütahyalı tepki gösterirken Par’dan cevap gecikmedi.

Twitter hesabı üzerinden ROK’a cevap veren Kübra Par, Kütahyalı’nın köşe yazsına çok bozulduğunu söylerken “Kimseden talimatla yazı yazmadım, yazmam. Kendinle karıştırma, kumpas işini sen iyi bilirsin” sözleriyle de ağır eleştirilerde bulundu.

Bu çekişmeler bize, bir derin geçmişin izlerini göstermektedir. 

Başımıza takılan ilk soruda bu Kubra Par neden kendi adını kullanmamaktadır? Neden doğduğu köyü gizlemektedir? Anası kim? Atası kim? açıklamaktan çekinmektedir. İlk izlenimimiz onun Ermeni kökenli bir ayıladan (aile) geldiği yönündedir. Bundan da önemlisi bir Ermeni olan Orhan Pamuk’u neden savunur?

Haber Türk’te bir kesim dönme müslümanların (kılınç artığı çeteler) olduğu bilinmekte idi. Ancak örgütlü olduklarıda bu fotografla ortaya çıktı. Kübra Par, iste bu nedenle delirmiş, Rasim Ozan Kütahyalı’ya verip veriştirmektedir.

Gerçekte tartışmanın kökü kökeni Rasim Ozan Kütahyalı’nın Kübra Par’ın gizli kimliğini ortaya çıkarması nedenine dayanmaktadır. İyide Kübra Par (Parmaksızoglu) Ermeni değilse neden takma adla yayınlarda, neden kimliğini gizlemektedir?

Bu tartışma çok sular götürecektir. Gerisi yarın yazılacaktır.

Bu gün yine ermeni kökenli Erdoğan’ın sevicisi olan Nagehan Alçı yeni bilgiler vererek tartışmaya katıldı. Bizde “Bunlar bizim Ermeni yuttaşlarımız, konu: Ermeni oluşları değil, gizli bir çete oluşturmalarıdır.” demekteyiz. Bizim çetecilik yapmayan bir Ermeni ile sorunumuz yoktur. Ancak bu kılınç artığı çeteci Nagehan Alçı, Türk karşıtı olarak, bagışlanamaz, bu bir korkutma değil, kışkırtma değil, biz yalnızca onun gizli Ermeni çetesi elemanı olduğunu açıklamakla yetiniriz.

Buda Kübra Par (Parmaksızoglu)’na kapak olsun. Biz basın yayında çalışan bütün Ermeniler’i tanımaktayız, kimse “ben Türkler’i sattım, kendimi gizledim” diyemez.

Kendilerini geçmişte gizleyen bazı Ermenileri tanıyın.

Ermeni kökenliler
Ermeni kökenliler
Kübra Par
Kübra Par
Nagehan Alçı
Nagehan Alçı

Kazan Bey

KURULTAY: Rasim Ozan Kütahyalı Kübra Par’ı Erzincanlı diye aşağıladı. 2.Boşnak skandalı vakası. Kübra Par da ROK’u yerin dibine sokacak cevap verdi

Kubra Par’ın yazdığı, Ermeniler’in alkışladığı yazı budur.

Orhan Pamuk linç edilmeyi hak ediyor mu?

29.01.2021 – 02:19 Güncelleme: 29.01.2021 – 12:41

Sosyal medyada 2 gündür yoğun bir Orhan Pamuk eleştirisi, daha doğrusu linci var. Meseleyi alevlendiren Rasim Ozan Kütahyalı’nın yıllar önce 32. Gün programında Pamuk’a sorduğu sorunun dolaşıma sokulması oldu.

Ardından Rasim Ozan, Orhan Pamuk ile ailece çektikleri bir fotoğrafı paylaşınca kıyamet koptu. Enver Aysever’in Aykırı Sorular programında Metin Akpınar’ın Pamuk hakkındaki sert sözleri yayılarak muhalif kesimler tarafından haksız bir kampanya başlatıldı.

Rasim Ozan Kütahyalı’ya karşı duyulan öfke nedeniyle Orhan Pamuk neden linç ediliyor anlamış değilim.

Fotoğrafın ne zaman, nerede, hangi nedenle çekildiği belli değil.

Orhan Pamuk’un yeni bir açıklaması da yok.

Bir fotoğraf karesinden hareketle Pamuk, Kütahyalı ile aynı siyasi görüşteymiş ya da artık muhalif değilmiş gibi yansıtılıyor. Halbuki son röportajlarında çok sert eleştiriler getirmişti hükümete.

İstanbul’da seçimlerin iptal edilmesini eleştirmiş, “Ayasofya’yı yeniden camiye çevirmek dünyanın geri kalanına ‘Artık seküler değiliz’ demektir” demişti.

Yani Rasim Ozan Kütahyalı ile poz verdi diye Orhan Pamuk’un siyasi duruşunu değiştirdiğini ima etmek zorlama bir suçlama…

Efendim geçmişte de Kemalizm eleştirisi yapmış, zaten siyasi duruşu belliymiş…

E yapar tabii, bakın bugün CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu CHP’nin eski çizgisiyle ilgili çok daha derin eleştiriler yapıyor. CHP’yi 10 yıldır dönüştürmeye çalıştığını, geçmişte muhafazakârlara dönük bakışın çok problemli olduğunu anlatıp duruyor.

Ya da ‘Bir Başkadır’ dizisine neden övgüler diziyoruz? Aynı çarpıklığı aktardığı için…

İşin tuhafı önce siyasi görüşleri nedeniyle iktidar destekçisi kesimler tarafından da ağır saldırılara maruz kalmıştı. Yani her iki kesim tarafından da sıkça linç ediliyor dünya çapındaki yazarımız…

Pamuk son röportajında “Düşünce özgürlüğünde dünyanın en kötü ülkelerinden biriyiz. Ve baskının sonucu oluşan bu sessizlik de zehirliyor bizi” demişti. Bu tespitine bir cümle de ben ekleyeyim. Kendisi gibi düşünmeyeni direkt yaftalayan, müzmin iktidar yanlıları kadar müzmin muhaliflerin tahammülsüzlüğü de zehirliyor bizi. Üstelik hiç de sessiz değiller…

Dünün en güzel haberi, Türk kökenli Profesör Metin Tolan’ın Göttingen Üniversitesi’nde oybirliğiyle rektör seçilmesiydi.

Aziz Sancar, Uğur Şahin, Özlem Türeci, Metin Tolan gibi gurur duyduğumuz isimler neden hep yurt dışında yaşamayı tercih ediyor diye soruyoruz ya bazen… Cevabı Orhan Pamuk’a yapılanlarda gizli.

Yazar: Ülkü Ocakları

Bir ülkücü

Yorum bırakın