Kim kimdir biliyor musunuz?

Hulusi Akar ile Hakan Fidan şeyhleri Nuri Pakdil'in buyruklarını dinliyorlar.
Orospu düzene yak uyduramayan bir bozkurt!
Orospu düzene ayak uyduramayan bir bozkurt!

Bir kişi ben ABD yanlısıyım demekle ABD yanlısı olamaz. Bunun tersine “Ben ABD yanlısı değilim” dese, bu sözler o kişinin ABD yanlısı olmadığınıda göstermez.

Bir kişininde ben türkçüyüm demesi, onun türkçü olduğunu, yada ülkücüyüm demeside onun ülkücü olduğunu göstermez.

İş uygulamada yatar. Kişinin yaptığı işler, attığı adımlar, onun kimden yana olduğunu gösterir.

Bir başka gerçekte, kırk yıl önce bulunmuş olduğu yeri bırakıp gidenler vardır. Onlarıda kırk yıl önceki durumuna bakarak değerlendirmek yanlış olur.

Önüne gelen, işine gelen kendisine bir yer beğenip kendisini, belli bir kesimden göstermeye calışmaktadır.

Buna birde gönlü başka yerde kendisi başka yerde olanları eklersek, kim kimdir bilmek iyice güçleşir.

Gelelim, anlatmak istediğimiz konuya, bir dönemde “biz †ürkçüyüz diye yeri gögü inletenler, ikinin biri yemekli toplantı yapanlar, onu bunu ölümle korkutanlar, mıltıkların (silah) üzerine el koyarak ant içenler şimdi neredeler?

Birisi Kazan Bey, öteki Salur bey diyerekten takma adlarla ordu içindeki generallere arka çıkanlar (Ankara’dan Kürşat Karacabey ile Istanbul’dan Hasan Gürbüz denilen si-mitçiler)

Ankara’nın göbeginde, bilgisayar üzerinden türklük için çalışanlara kan kusturan, üstelikte dolandırıcılık ettiği belirlenen bu köstebekler, nedense tutuklanmadılar.

Savcılara belgeler sunulsada, savcıların kılları kıpırdamadı. Kimdi onlar?

†ürkçüler Ankara: Kürşat Karacabey ile onun yamağı Erce Anıl Başıbüyük.
†ürkçüler Ankara: Kürşat Karacabey ile onun yamağı Erce Anıl Başıbüyük.                                     Mit + †ürkçüler + †urancılar

Sizlere ne oldu? Sizin sözcüleriniz, Ankara’dan (Erce Anıl Başıbüyük’e (takma adı Kemal Aksungur) ile Istanbul’dan Abdurrahman Ozan İşleten’e ne oldu?

Bütün derneklere sızdırdığınız öğretmen köstebek Kutlu Altay Kocaova’ya ne oldu?

Mit + †ürkçüler + Turancılar
†ürkçüler Istanbul: Hasan Gürbüz onun yamakları Abdurrahman Ozan İşleten ile Kutlu Altay Kocaova
Mit + †ürkçüler + †urancılar

Gördügünüz üzere onlardan ses yok. Neden? Çünkü onlar, geçmişte si-mitçilere işlediler, şimdi artık iç yüzleri ortaya çıkarılınca yüzsüzler, †ürkçüyüz diyemiyorlar.

Yukarıda bunu anlatmak istedik. Ellerine akçalar, uzmanlar, çalışma alanları, danışmanlar verilmişti. Kendilerinden olmayan birileri †ürkçüyüm derse onun “amına koyuyorlardı”.

Çünkü Türkiye’yi yönetenler, bagımsız türkçülügün gelişmesini istemi yorlardı. Şimdide istemiyorlar.

O günlerde pek çok salakda onları †ürkçü sanarak onlara arka çıkıyorlardı.

Ancak bu gün ne salak olduklarını anlasalarda gecikmiş oldular.

Demek, †ürkçüyüm demekle †ürkçü olunmazmış. Onlarda †ürkçü değillerdi ancak †ürkçü olarak si-mitçiler için görev yaptılar.

Azıcık halktan ilgi gören İzmir †ürkçülerinide yine bu si-mitçi †ürkçüler yok ettiler.

Bu durum ülkücüler içinde böyle idi. Onların içindede si-mitçiler cirit atıyorlardı.

MHP’dede bugün için si-mitçiler ile birlikte çalışan ülkücüler, MHP’de önemli görevdeler. Üstelik bazı bölgelerde, talancı, yalancı, erkek erkeğe ilişkide olanlar, başkasının eşini güç kullanarak bozanlar, soyguncular, dolandırıcılar si-mitçiler le birlikte olduklarından, si-mit kurumu istediği için en üst düzeylerde görevlerini sürdürüyorlar.

Konumuz: Kim kimdir!

Bakınız, geçmişte Ülkü Ocağı Başkanlığı yapmış, dengesiz, bilgisiz, Türkçe’yi doğru dürüst konuşamayan, geçmiştede başörtüsü için şeriatçılara, üniversitelerde Hizbullah çizgisinde olan kuruluşlara arka çıkmış olan, Alişan Satılmış, işin gerçeğinde CIA’nın isteklerini yerine getirmişti. Sonrada ABD karşıtı bir bildiri nedeni ile görevden alındığını öne sürerek kendisini bu gün bile pazarlamaya çalışmaktadır.

Alişan Satılmış, dogruca Türkçeyi bile konuşamaz, çek senet işlerini yapar iken Ülkü Ocakları Başkanlığı yapıyordu. si-MİT isterse işte böyle tekedende süt sağdıra bilir.
Alişan Satılmış, dogruca Türkçeyi bile konuşamaz, çek senet işlerini yapar iken Ülkü Ocakları Başkanlığı yapıyordu. si-MİT isterse işte böyle tekedende süt sağdıra bilir.

Bu götü boklu, sapık o günlerde “Allahın nizamını kuracağız” diye bagırıp duruyordu. Şimdi o “Allahın nizamı” nı neden savun muyor? Çünkü o görüşü o gün için ABD ile Avrupa, Orta Doğuda savaş çıkarmak için istemişti. Şimdi Avrupa’da ABD’de artık başka sözler söylüyorlar. Alişan’da başka sözler söylüyor. Alişan Satılmış’da yakından uzaktan bir köstebekçesine si-mitçilere kendisini tepe tepe kullandırdı. Kullanım süresi bitincede çöp tenekesine atıldı. Şimdi Alişan öyle böyük, şöyle böyük ülkücü demek, Türkiye’de olup bitenleri bilmemek demektir.

Ulan bir tek ülkücüde çıkıp, ya sen bizi başörtüsü tartışmalarında kullandın, ancak senin kendi eşinin başı neden açık diye sorgulayamıyor. Çünkü ülkücüler si-mitçilere baglanınca koyun sürüsü oldular.

MİT'in elide koyunlaşan ülkücüler
MİT’in elide koyunlaşan ülkücüler

Konumuz: Kim kimdir!

Soruyorum size şimdi, Eski Ülkü Ocakları Başkanı, Ermeni kökenli iyi müslüman Fetöcü Harun Öztürk şimdi nerede çalışıyor? Bilin bakalım!

 

Üstelik, si-mitçiler onları, bazı yasadışı işlerdede kullanıyorlar. Sayın Devlet Bahçeli bile oturduğu koltukta bir iğrelti olarak oturmaktadır.

Bahçeli'lin Türkiye diye bir sorunu yok, o baykuş oldu.
Bahçeli’lin Türkiye diye bir sorunu yok, o artık bir baykuş  oldu.                                                                             Mit + ülkücüler + †urancılar

Gerek †ürkçülük gerek ülkücülük adına öne çıkanlara iyi bakın, iyi görün, onları ölçüp biçin, yoksa el yordamı ile onlarla ilişki içinde olursan, içi boş söylemlere değer verip, onlara yandaş olursan, kendinede, yurdunada ancak yıkımlar getirebilirsin.

Kim kimdir?

Son olarak, İşçi Partisi (vatan)  (Doğu Perinçek)ler bile kendilerini yıllar öncesinden si-mitçilerin kollarına atmışlardı. Kimileride yıllardır IPçiyim sanarak si-mitçilere çalışmışlardıda, bu güne deyin uyanamadılar. Ülkücülerde öyle derin uykudalar. Adını en büyük †ürkçü diye dururan nice anlı şanlılarında yıllar geçtikten sonra yine si-mitçi oldukları anlaşılmıştı.

Uyan Türk!

NE MUTLU GERÇEKLERİ YAZA BİLENLERE!

Yazar: Ülkü Ocakları

Bir ülkücü

Yorum bırakın