Gündem: AKP+MHP çıldırdılar. 

Gündem: AKP+MHP çıldırdılar. 

Devlet Bahçeli
koyunlastırıldılar, sonrada eşşekleştirildiler

Bizim en çok sevinçli olduğumuz günler bu günlerdir. Neden mi? Çünkü bizim halkımız 2002 öncesi Turgut Özal yönetimine arka çıktı. Özal Türkiye’yi soydukça soydu, soydurttu. Artık Türkiye’yi yöneten kişiler vurgun vurmayı alışkanlık edindiler. Sayısız bölücüler, ANAP’ün eliyle önemli yerlere, MİT’e, Basın yayına yerleştirildiler. adı müslüman adına dönüşmüş Ermeniler, bakanlıklara yerleştirildiler. Sonrası Özal’in başlattığı Osmanlıcılık, müslümancılık, yine ABD, AB eliyle Recep Tayyip Erdoğan Türkiye’nin başına oturtularak, Türkiye’nin içi tam tamına oyuldu. 

Bunu belirteyim, bu gün yine Recep Tayyip Erdoğan’ın en büyük dayanağı ABD, AB, Rusya, Araplar’dır. Çünkü Türkiye’yi içten dağıtma işini en iyi başaran Erdoğan olmuştur. Erdoğan özel olarak seçilmiştir.

Bu dış güçler Türkiye’de kim kimdir iyi bilirler, bizdende iyi bilirler. Biz Türkler, bol bol atıp tutarız, bu yer, bu dil bizimdir der dururuz, ancak Türkçe nedir onuda bilmeyiz. Osmanlı artığı Türkçe’yi Atatürk, Türkçe’leştirdi. Atatürk sonrası Menderes, Özal, Erdoğan’ca  bilinçli biçimde bozuldu. Bilinçsiz, bilimsiz Türkler, bir direniş gösteremediler, çünkü gerçek temellere dayanmayan bilgileri benimseyip durdular. Gün bu gün Türkçüyüm deyen salaklar <Selamunaleyküm, merhaba, inşaallah, maşallahlı> dille günlerini geçiri yörler. Türkçülük demek ilkeli olmak demektir. Kara halk böyle konoşuyor diye, Türkçe yerine uydurma dili konuşmaz. 

Gelelim Erdoğan dönemine, Erdoğan bilerek bilinçli olarak Türkiye’de Türkleri kıyıya itti. Ermeni, Kürt Araplar’ı yanına alıp, Türkiye’nin düzenini, iç yapısını, yaşam biçimini eğip büktü, Araplaştırdı.

Bu arada Menderes, Özal, Devlet Bahçeli, Türke’ Ermeni kxkenli müslüman kimlikli yurtta’larrmrzdrlar. Erdoğan’ında eşininde Türk olmadıklarını kendileri dile getirmişlerdi.

Bu günlerde halk ağlamaktadır. “Et, süt, yumurta, yeşillikler alamamaktayız” demektedirler. Bende “Oh, oh, oh” demekteyim. Neden?

O menderes, o Özal, o Erdoğan’ı oyları ile yükselten halka acımayız. 

Halkımız talancılığı alkışladı. 3, 5 okka şekere, kömüre, una oylarını sattı. Eskiden bir kesim çalar, halk karşı çıkardı. Şimdi halkımız, banada yedir, sende soy demeyi öğrendi.

Bu nedenlede bırak ezilsin. Tanrım seçime deyin Erdoğan’a Bahçeli’ye sağlık versin. Vursunlar halka, halk uyansın.

Biz gerçek ülkücüyüz, biz buyuz.   

Yazar: Ülkü Ocakları

Bir ülkücü

Yorum bırakın