Ukrayna – Rusya sokuşu üzerine -Rus yandaşları açığa çıktı

Ukrayna – Rusya sokuşu üzerine -Rus yandaşları açığa çıktı

Türkiye’deki iş bilmez bilimsizlerin öne sürdüklerinin tersine Rusya Ukrayna’yı kisa sürede alamadı.

Öncelikle belirtelim, bu sokuş, bütün telekeye (dünya) Ruslar’ın ne biçim acımasız, ne biçim baskıcı yapıda olduklarını gösterdi. Geçmişte, bu toplumlar, Ruslar’ı uygar sanırlardı. 

Bu son dönemde Türkiye’deki sol kesimle, bazi emekli subayların, müslüman kesimin sözde Abd karşıtlığı yapar iken, Rusların ekmeklerine yağ sürmektedirler.

Perinçek’in (Vatan)’ını, birde komunist azınlığı bir yana koyarsak onun dışında belli bir kesim, Ruslar’ın korkunç yüzlerini bilmemektedir.

Ruslar’in ellerine düşmüş halkları ne biçim yılandıy sorduğunu, Rus olmayanları bir kul olarak gördüklerini anlamamaktadırlar.

Rusya, bu gün için ikinci bir Stalin dönemini yaşamaktadır.  Halkın 3 de 2 si aç iken küçük bir azınlık akçanın üstünde yüzmektedirler.

Gelelim neden Rus Avrupa ile ABD’den yamandır?

ABD ile Avrupa’da kimse Rusya’da olduğu üzere asağılanmamaktadır.  Ayrica bir Türk Avrupa’dada ABD’de ben Türk’üm diyebilir. Bunun için bir yaptırıma ugramaz. Ancak Rusya’da bir Türk, ben Türk’üm derse ırkçı olarak damgalanır. Eey benim Türkiye komunistlerim UYANIN!!!, Al Çin’de Kazaklar, Uygurlar, Kırgızlar, özel sözde bakımevlerine (kamp) kapatılıp, orada Çin’e bağlılık öğretilmektedir.  Rusya’da yargı, polis, eğitim kurumlari KGB’nin yönlendirmesindedir. Diğer kurumlarda öyledir. 

Batı’da genelde yargı, eğitim, polis genelde yasalara göre işler. Diğer kurumlarda öyledir.

Rusya’da bir tek kişi yönetimi vardır. Putin’e yakın olan varlıklı bir kesim vardır. Bunlar halktan uzak, yüksek, bolluk içinde bir yaşam sürmektedirler. Bu böyle iken bir solcu, yada müslüman Rus yönetiminini alkışlayabilir mi? savuna bilir mi?

ABD’ye karşı olmak Rus’a yandaşlığı gerektirmez. Halkının 3te ikisini ezen, tekmeleyen bir Rus yönetimininin neresini sevmekte siniz?  

Bu konunun bir başka yanıda var. 

Bir müslüman kendi yurdundan kaçınca neden bir Arap eline, yada Rusya’ ya gitmez ? yada Türkiye’den kaçan solcu, komunist, yada şeriatçı neden Rusya’ya getmez ? Rusya’yı övenler Rusya’ya getmemektedir. Şeriatı övenlerde kaçak olunca Arap ellerine getmemektedirler.

Demek, Rusya’da Arap elleride onlar için ilginç değil. Bu neyi gosterir ? Bu solcularda bu müslümanlarda iki yüzlüdürler.

Konuya geleyim. Bu solcu, bu muslüman kesim, Ukrayna Rus sokuşunda, Rusya’ya arka çıkmaktadırlar. Üstelik Ukrayna’yı iyi bilmemektedirler.

Bu Rusya’yı öven subaylar, müslümanlar, sulcular siz gedip Rusya’yı bir gezin görün, köylerini bir dolaşın, bunu yapınca Rusya’nın bir açık tutukevi olduğunu anlayacaksınız. 

Bazı sözde bilimciler, sözde profesörlerde Erdoğan’a yaranmak için Rusya’ya yalakalık etmekteler. Üstelik Ruslar’ın Avrupa yada Amerika ile karşılaştırılacak bir yani yoktur. Tek gücü {nükleer bomba) dan almaktadır.

Gözlerini açıp, sokuşa bile bakmamaktadırlar. Rus’un doğum evlerine, bakım evlerine bomba atması bile onları uyarmaya yetmedi.

Rusya’ya giden orayı tanıyan bir tek Nazim Hikmet var idi. Oda Rusya’da il, il, ilçe ilçe dolaştırılır. O Oralardakı Türkler’e Türkiye’nin ne biçim çağ dışı olduğunu anlatarak, orada Türkler’deki Türkiye sevgisini bastırmak için kendisini KGB’ye kullandırırdı.

Nazım Hikmet

Birde kendisini MİT’in isbirlikçisi olarak gösteren sözde bilimci sapık (profesör) kesim vardır. Hüseyin Bağcı, Mehmet Şahin, Yaşar Hacısalihoğlu,  Bunlar ne Rusya’yı ne Ukrayna’yı, nede ABD ile Avrupa’yı tanımayanlardandırlar.

Bir imam hatiplinin yönettiği Türkiye’yi alkışlayanlardanlar. Recep Tayyip Erdoğan batılılara « Siz Türkiye’yi neden Avrupa’ya almamaktasınız ? » demişti. Bunlarda onu söylemekteler. Ne utanmazlık ! Bir kadına bile saygısı olmayan yönetim, Avrupa’ya girebilir mi ? Olur mu?

Çok ilginç Cumhuriyet Gazetesinden Mehmet Ali Güller, Barış Doster, Dogu Perinçek ile bir çizgiye geldiler.

Doğu Perinçek: Karanlık kimlikli
Rus yayılmacılığı yandaşı
Rus yayılmacılığı yanlısı
Rusçu

Bunlarda Rusya’nın Ukrayna (harekatı) dediler. Saldırı yokmuş, el koyma (işgal) yokmuş. Bunlarda yüzlerine tükürülecek olan solculardan. Bunlardan Atatürkçü olamaz.

Son söz: Avrupa’da ABD’de kalkınmış bir Türkiye istemez, Rusya Çin’de istemez.

Bu AKP’yi başa getiren ABD ile batılılar degil mi? 

Öyleyse biz Türkler olarak kendi göbeğimizi kendimiz kesmeliyiz.

Yazar: Ülkü Ocakları

Bir ülkücü

Yorum bırakın