Devlet Fettahoglu (Bahçeli) nereye?

Devlet Fettahoglu (Bahçeli) nereye?

Devlet Fettahoğlu (Bahceli) size ne anlatmakta!
Devlet Fettahoğlu (Bahçeli) size ne anlatmakta!

Bu mu? Senin bilge dedigin kişi?

Öncelikle Gök Tanrıya, bu güne değin bizleri Bahçeli’nin dönek uşaklarınca sırtımızdan bıçaklamalarını önlediği için baş eğmekteyiz.

Gerçekten, Devlet Fettahoğu (Bahçeli) uzun yıllardır, bir kapalı kutu iken, şimdi deliğinden çıkıp, bu günlerde açık açık oynanan oyunlara yöneticilik etmeye başladı. Bunu bir yere yazınız.

Biz bu ülkücülüğü bilmekte isek, ülkücü gençler tepeden buyruk almadan sıçmaya gidemezler, bu ülkücülerin bir gerçegidir. Gelecekçi Selçuk Özdağ, TV çalışanı Afşın Hatipoğlu ile Orhan Uğurlu (degilim dedi) ülkücü kökenlidirler, bunlar geçtiğimiz günlerde, deyişik yerlerde saldırıya uğradılar. Saldırıya uğrayanlar Ülkücü kökenli, ancak MHP’den kopmuş kişiler olmaları nedeni ile oklar, Milliyetçi Hareket Partisi ve onun gençlik yapılanması olan Ülkü Ocakları’na çevrildi. Bu arada Ülkü Ocakları artık MHP’nin çok yöneticilerin İyi’ye gitmeleri nedeni ile MHP, MHP’deki doğan yönetici boşluğunu doldurmak için Ülkü Ocaklarını doğrudan MHP’ye baglamış durumdadır.

Bu nedenlede yapılan saldırılardan Devlet Fettahoglu (Bahçeli) doğrudan sorumludur.

Neden?

Eğer biz bu ocaklara çocuk yaşlarda katılmış isek, MHP’ninde, MHP başkanınında ülkücüler üzerindeki etkilerini görmüş, bilmiş, tanımış isek, pek çok kişi öldürme olaylarını gözlerimizle görmüş, bazı sanık arkadaşlarımızın ağzından dinlemiş, onların MHP içinde kimlerden buyruk aldıklarını bilen kişiler olarak, sonuçta başta devlet Bahçeli, Semih Yalçın, şimdiki ocak baskanı Ahmet Yıldırım doğrudan sorumlulardır.

Semih Yalçın içkici, oğluda uyuşturucu çekerdi.
Semih Yalçın içkici, oğluda uyuşturucu çekerdi.

BİZ GENEL DURUMU AÇIKLAYALIM:

MHP’nin iç yüzünü bilmeyenler, MHP ile Ülkü Ocakları yeniden eylemlere başladılar demektedirler, bunlar bilgisiz kişilerdir. MHP bu güne deyin, kendi içlerinde kendi arkadaşlarını ezmekteler (işkence) Ahmet Yıldırım Istanbul il başkanı iken, bir ülkücün götüne şişe sokulmuştu. Bu olayın incelikleri mitçilerin ellerinde var.  Türkiye’nin çok il, ilçelerinde bu olaylar sürekli olmaktadır. 

Öyleyse neden bu olaylar bu gün ocakların dışına taştı?

Çünkü bu günlerde MHP var olmakla, yok olmak arasındadır, gerekirse eylemlerde yapılır düzenine girdi. Üstelik bu günkü iç işleri bakanı ile gizli fetocü emniyet yöneticileri, jandarma içindende bir kesim bunları koruyunca, eylem yapmak bir sorun değildir.

Burada sözü uzatmak istememekteyim, ancak bir örnek vereyimde durumu anlayın, geçen yıl, tamda kısıtlamalar olmuş iken, bir ülkücü ilçe başkanının oğlu, Antalya’da bir ev kapatır, içeriye içkileri, uyuşturuyu getirir, bunun yanısıra kadınlarda getirilir. Ver yansın eylence yapılır, iş uzayınca komşular polis çağırırlar, polisler gelip baksa çırılçıblak, genç kızlar, oğlanlar kimi sevişiyor, kimiside içki içiyorlar, gelen polisler tutanak tutarlar, bu eylenceyi düzenleyen gencide karakola alırlar, sonra… Genç karakolda polislere benim babam bir ilçede MHP başkanı, amcam MHP milletvekili adayı idi der. Polis de kendisinin tutanak tutması gerektigini bildirir. Sonuçta bu durumu duyan amcası Semih Yalçın’ı arar, oda Süleymen Soylu’yu arar, birde bir baska eski AP Milletvekili Süleymen Soylu’yu arar, ondan sonrada karakola telefon gelir, o genci bırakın o bizden denir, yine o anda tutanağı tutan poliste açıga alınır. (YER : ANTALYA, sanık : Oğuzhan Sönmez)

Bu durumda MHP’liler kudurmaz mı ?

Bir başka Olay, bir emniyet müdürü bir bankacı bayanı kapatır. Sonuç araştırma yapılmaz, soruşturma yok. Ne napalm, burayı kapatmasınlar diye bunları yazmayalım mı?

Azgın ülkücülük denen budur.

Gerisi gelecek…

SALUR BEY, Çırağan Yokuşu Ülkü Ocağı

Yazar: Ülkü Ocakları

Bir ülkücü

Yorum bırakın