Recep Tayyip Erdogan nereye?

Ermeni göçmenlerimiz: Abdullah Gül. ile Devlet Bahçeli

Recep Tayyip Erdogan nereye?

Erdoğan ile Gülen
Erdoğan ile Gülen

AKP’nin yötetimde kalma dayanakları bir çökerken, Erdoğan’da yalnızlaşıyor.

Erdoğan son yirmi yılda yönetime gelmiş yötecililer arasında en çok ayakta kalabilen birisidir. Bununda nedeni Erdoğan’ın başkalarından çok bilgili yada becerikli olduğundan ileri gelmemektedir. O doğal yollarla yönetimini yitirmemek için yasa dışı yolları kullanarak, yönetimde kalmayı denemektedir.

Çok ilginç bir yöntem bularak, halkın çoğunlugunu arkasınada alabilmiş idi. O önce çalmayı, çırpmayı iyi öğerendi, sonrada halka öğretti.

Açıkçası Türkiye halkı, Erdoğan’a: “sen çal-çırp ancak banada biraz yedir” dedi.

Oda yerin altınıda, üstünüde darma dağın etti. Bütün varlığımızı koruyan kurumları, yasaları Fetöcüler ile birlikte aşındırarak, dış güçlerin istedikleri değişikleri yaptı.

Bahceli, Erdogan, Apo
Bahceli, Erdogan, Apo

En sonunda çalması, çırpması gizlenemeyince, kendisini alkışlayan Batılılar’ında artık kendisinden soğumaları nedeniyle birden bire yurt severliğe sarılarak kendisini kurtarmaya çalışmaktadır. Bu yolda MHP’nin başında bulunan D. Fettahoglu (Bahçeli) nunda mit aracılığı ile gizli ilişkilerini ele geçirerek, kendisine   D. Fettahoglu (Bahçeli)’nun arka çıkmasını sağlamıştır. Buda yıkılmasını geciktirmiştir.

Bahceli Fettahoglu ile Erdoğan
Bahceli Fettahoglu ile Erdoğan

Olay budur…

 

Gelelim Erdoğan’ın Araplar’a yakın durması ile Filistinliler’i, Suriyeliler’i korumaya çalışmasına; Bütün bunlarında arkasında gizli vurgun, kara akça elde etme çabası bulunmaktadır. Son günlerde Birlemiş uluslar (milletler) toplandısında kıçını yırtarcasına Filistin’e arka çıkmasının nedenide, Araplar’dan kendisine kaynak akışını sağlamak, onların güvenlerini kazanmaya yöneliktir.

Erdoğan’ın danışmanları uluslararası ortamı iyi bilememekteler, bağnaz kişilerdir, öyle oluncada attığı bütün adımların sonunda tokatlanmaktadır.

Ne Avrupa, ne Amerika 17 yıl önceki durumda değiller. Yine ne Arap elleri, nede diğer müslüman eller 17 yıl öncesi durumda değiller.

Ancak Erdogan ile danışmanları, bütün telekeyide (dünya) Türkiye’yi de 17 yıl önceki duruma göre değerlendiriyorlar.

Bütün bu olumsuz durumlara Erdoğan’ın eğitim düzeyinin yetmezliğinide koyarsanız, Türkiye’nin neden yerinde saydığını yada geri geri gittiğini anlaya bilirsiniz.

 

 

Sonuç:

Erdoğan, yönetimden gitmemek için Türkiye’yi günden güne bataklığa sürüklemektedir. Aylık ödeyerek tuttuğu sözde yazar çizerlerle halkın gözünü karartmaya çalışmaktadır. Ancak, bu tutumu onu kurtarmaya yetmeyecektir.

 

Bu yazıyı Ergün Diler Takvim gazetesinde yazmış, bende yazının ilgili bölümünü okuyucuya sunuyorum.

Bu yazıda Araplar’ın bizim yanımızda duramadıklarını ABD ile birlikte olduklarını açıklıyor. Öyleyse Erdoğan neden Arap-Arap deyıp duruyor ?

 

TÜRKİYE, çok önemli bir boru hattı ile Avrupa’nın enerji ihtiyacını karşılayacaktı.
Katar, Suudi Arabistan, Suriye ve Türkiye topraklarından Bulgaristan’la buluşacak proje, Avrupa için çok önemliydi. Bu projede elbette bir eksiklik vardı.
ABD, proje’de yoktu. Bu projede sorunlar çok hızla giderilmişti. Suudi Arabistan Kralı Abdullah bin Abdülaziz el-Suud ile Katar’ın ortak noktada buluşması zordu ama bu başarılmıştı. Kral olalı sadece 3 yıl olmuştu ki Kral Abdullah, Katar’dan çıkacak boru hattını topraklarından geçirmeyi kabul etmişti.
Eğer Kral Abdullah buna karşı çıkarsa, ikinci alternatif Irak olacaktı. Karşı çıkmadı.
Ancak ABD’nin bu projeye izin vermesi mümkün görünmüyordu
SORUN DA BURADA BAŞLIYORDU!
Büyük operasyonlar saldırılar dalgalanmalar birbirini kovalayacaktı. Ancak işinde gücünde olan insanlar yaşananları bir bütün olarak göremiyordu. Çıkan belge ile anlaşılıyor ki Türkiye’nin bildiği bir isme yine o dönemde görev verilmişti…
GRAHAM FULLER…
Türkiye’yi yakından tanıyan ve bölgenin yapısını çok iyi bilen Graham Fuller sahaya indi. Görmesek de inmiş.
İlk hedefi Türkiye ile büyük yakınlaşma içine giren Suriye’yi itmek savurmaktı. Uzaklara…
.

 

GRAHAM FULLERin öncülüğünde Fetöyü Türkiye’de yayan, yeşerten, bütün telekeye yayanda Erdoğan yönetimidir. Ancak Ergün Diler ile yalaka yazarlar bunları görmezden gelirler.

Yazar: Ülkü Ocakları

Bir ülkücü

Yorum bırakın