Devlet FETTAHOĞLU (Bahçeli) nereye koşuyor?

Bahçeli'lin Türkiye diye bir sorunu yok, o baykuş oldu.

Bilgelikten baykuşluğa yol alan Sayın Devlet FETTAHOĞLU (Bahçeli), son günlerde yaptığı anlamsız konuşmaları ile toplumdakı saygı ile değeri yitirmiş durumdadır.

Devlet Bahçeli (Fettahoglu)'nun gizli yüzü
Devlet Bahçeli (Fettahoglu)’nun gizli yüzü

İşin gerçeğinde Sayın devlet Bahçeli’ye verilen değer, duyulan saygılar, onun  topluma yaptığı katkılar, ülkücü kesimi ulaştırdığı başarı ortamından kaynaklanmamaktadır.

Sayın

Devlet Fettahoğlu (Bahçeli), eşitliğin, gerçek saygı-sevginin, aydınlığın olmadığı bir oluşumun başında olduğu için başarısızlığı tartışılamıyor. Son yıllarda kendisinin eksikliğini, yanlışlarını dile getirenlerde, MHP’den kovuldular.

Devlet Fettahoğlu (Bahçeli)’nin bu durumunu 1997 den beri yanında bulunmuş olan eski yol arkadaslarıncada dile getirildi.

En yakınında yıllarca birlikte çalışmış olanlardan Devlet Bahçeli’nin bir tek konuyu bile kendileri ile görüşmediği, gizzemli bir çalışma biçimi olduğunu tek tek dinlemişimdir.

Şimdi sıkı durun, burası önemlidir. Türkiye’nin önemli illerinden 2-3’nün en üst sorumlu «gizli görevlileri” kendi bölgelerindeki Ülkü Ocağı yöneticilerine, siz yapacağınız işlerde bize bilgi vereceksiniz demişler. Gençler, biz genel başkanımızı dinleriz demeleri üzerine, Gizli görevliler : «gidin bizi genel başkanınıza sorun » demişlerdir.

Sürdürelim,

Devlet Fettahoğlu (Bahçeli) gizlemliliğini ancak buraya deyin sürdürebildi.

Ermeni göçmenlerimiz: Abdullah Gül. ile Devlet Bahçeli
Ermeni göçmenlerimiz: Abdullah Gül. ile Devlet Bahçeli

Bizde geçmişte kendisine arka çıktık. Bizim kendisine arka çıkmamızın nedenleri başkadır. Nedeni buydu; Türkiye’de Devlet bahçeli öncesi üllkücü ülkücüyü öldürüyor, eziyor, derneklerden kovuyorlar, çek senetle geçim sağlıyorlardı. Bahçeli geldikten sonra bu konuda önlem alacağını açıklamıştı.

Ancak sonradan Sayın Devlet Fettahoglu (Bahçeli) dönemindede yasa dışı işler yeniden uygulanmaya başlanınca bizde yavaş yavaş kendisine karşı çıkmaya başladık.

Sonuçta, geçmişten günümüze gelene değin Ülkü Ocakları’nın durumuna bir baktığımızda Ülkü Ocakları’nda iki gelişme oldu. 1. Bazı Ülkü Ocakları tekkeye, 2. Bazı Ülkü Ocakları’da çayevine dönüştüler.

Ülkücüler, yıldan yıla mezarlara gidip dua okuyan, seçimler öncesi koyun sürüsüdiy Ankara’da alanda toplanıp, gösteri yapan bir kesim oldular.

Bir kişi bilinçli gizli bir Ermeni değilse bunca ocaklarda ne oluyor deyip, bakmaz mı?

Ocaklara yönetici olanlara bir bakın bakalım. Türkiye’nin çökmesini isteyenler bile böylesi kişileri başkan olarak atamazdı.

Bir başka gerçek, bir başka belge: Bazı MHP il yada ilçe başkanları yolsuzluktan yargılanıyorlar, kimisinin adları dolandırıcılıktan boy-boy gazetelere çıksada, onların genel merkez, sırtlarını okşuyor.

Il, ilçe başkanı elindeki yargı belgelerini, gazete yazılarını gösterip, “artık ben görev yapamam” diyor. Genel Merkez: “Sen git görevini yap” diyor.

Ne bahçeli, nede Ülkü Ocakları Genel Başkanları, bütün Türkiye’de Ülkü Ocakları’nda ne olup-olmadığını bilmemektedir. Yalnızca ara sıra “bu gün, şu gün mevlüt” okutun diye yazı yollanıyor. Kimsenin ülkücü gençleri eğitmek, yükseltmek, geliştirmek istediği yok. Sayın Devlet Fettahoğlu (Bahçeli)’nin adıda Türkler’in gönlüne kanlı çizgilerle “Bizim gençlerimizi yoldan çıkardı, onları uyuttu” diye yazılmıştır.

Sayın

Devlet Fettahoğlu (Bahçeli), Türk halkıyla dalga geçerek, öküzce çay içip, yüzsüzce yayınlamaktadır.

Oldu olacak, bu Anadolu çocuklarını aldattılar, bizde bundan sonraları için uyarıda bulunup, yeni gençliği bunların elinden kurtarmaya ant içtik.

Istanbul seçimlerinden sonra AKP gücünü yitirince, Türkiye’de çok isler düzelecektir. Devlet Bahçeli’ninde ne olacağı önemli değil. Çünkü kendi anlamını yitirdi,derneklerde anlamlarını yitirmiştir.

Bizim sevincimiz;

Devlet Fettahoğlu (Bahçeli) ile yanında bulunan gizli Ermeniler artık açığa çıkarıldıklarından etki alanları daraldı. Artık görevde kalsada kalmasada bir önemi olmayacaktır.

Türkiye işsizlikten, aşsızlıktan, yoksulluktan kırılır iken, aldırış etmeden mutluluk çayı içiyor.

YÜZSÜZ!

Bahçeli'lin Türkiye diye bir sorunu yok, o baykuş oldu.
Devlet Fettahoğlu (Bahçeli)’nin Türkiye diye bir sorunu yok, o artık, baykuş oldu.

Yazar: Ülkü Ocakları

Bir ülkücü

Yorum bırakın