ÖMER ZENGİN, Devlet Bahçeli’ye DUR! DEDİ

Ülkücüler’in tek umutları Ömer Zengin oldu. Çünkü Sayın Bahçeli bir türlü bağlı olduğu kuruma (mit) karşı çıkamıyormuş.

Ömer Zengin

Ömer Zengin
Ömer Zengin: “Bu böyle gitmez” demek istedi.

Milliyetçi Hareket Partisi arkadaşlar Alparslan Türkeş’in kendi Partisidir. Kendi Partisi derken Rahmetli BaşbuğParti’nin sahibidir. 

Anlatmaya çalıştığım kendisi bu Parti’ye demokratik yöntemler veyahut Delegelerin verdiği oylar ile sahip olmamıştır. 

Biz Milliyetçi Hareket Partili olduğumuzda Rahmetli Türkeş“Başbuğünvanıile Parti’nin sahibiydi. Biz kendisine tabiydik. Kendisine “BaşbuğÜnvanınıönce Ülkücüler daha sonra Türk Dünyası’nın Cumhurbaşkanlarıveyahut Başkan Statüsündeki Türk Dünyasınıtemsil edenler vermişti. Şu anda Türk Dünyasının bir Başbuğ’u yok Alparslan Türkeşson Başbuğ’dur. Lakin şu anda Türk Dünyası’nın bir Aksakallısıvardır bu kişide Kazakistan CumhurbaşkanıNursultan Nazarbayev Beyefendi’dir. (Aynışekilde Türk Dünyasınıtemsil edenlerin ortak kararıile Aksakallıseçilmiştir.)

Türk Dünyasının Lideri, Bilge kişiliği ve Ak SakallısıNazarbayev’dir. Birine “Bilge Lider” diyeceksem dolayısıyla Nazarbayev Beyefendi’ye demem gerekiyor ki derim de…

Devlet Bey ise Türk SilahlıKuvvetlerinin ve Milli İstihbarat Teşkilatının taraf olduğu, demokratik bir şekilde delegelerin oy kullandığıOlaylıbir Kurultay sonucu Partimize Genel Başkan olmuştur. Daha önce söylemiştim Türk Milliyetçiliği’nin yönetilebileceği tek Merkez bizim Partimizdir ve Devletimiz bu merkezi Türk Milliyetçilerine bırakmamakta oldukça kararlı

Adam Devletin Gaz alma memuru, anladın zeki çocuk?
Adam, Ba
şkasının Partisi’nde yani bizim Parti’de 23 yıldır oturuyor. Tek başarısıkongre kazanmak, Ülkücüler açkardeşim aç! Başbuğne bedeller ödedi, 5 yıl sürgün 5 yıl cezaevi yattıda 22 yıl Genel Başkanlık yapamadı!

Devlet Bey neyin bedelini ödedi ki? Tüm hesabıbiz ödüyoruz sonrasında ise sürekli güçlenen bir Ak Parti! Ama adam artık rahat, çünkümuhalefet yok! “Beka” dedik Devleti Ak Parti’ye devrettik eller kollar bağlıortam süt liman. Tayyip Erdoğan, Devlet Bey’e minnettar… 

Kendisinin her Salıgünüsöylediği “Türküz de Türküz” diye sihirli bir türküvar O söylüyor biz dinliyoruz. Bol bol da gaz alıyor, kırarız, yıkarız, dökeriz! İcraat sıfır ama, Ne Mutlu Türk’üm diyene.

Mutluluklar Agam, yine gazımızıaldın. 

Bu arada Türk Dünyasının Lideri Bilge Doktor Bahçeli(!) bu Salıgrup konuşmasında Havalimanında Çin zulmünden kaçıp Türkiye’ye sığınan 11 tane Doğu Türkistanlısoydaşımızıgündemine bile almadı!

  1. Parti’yi sonunda kurdurdu, kadın istifa etti çıktıdedi ki “Kadına sahip çıkın destek olun, Partisine geri dönsün” neden? Çünkükalabalık istemiyor, İktidar istemiyor 50 Vekil bile fazla. İktidar olduk KPSS’yi çıkardıneden? Ülkücüler kadrolaşmasın, Genel Müdürlük koltuklarınıbomboşbıraktı, sanki bu Parti hiçİktidar olmamışcasına Devlet içerisinde bir tane Ülkücübürokrat göremezsiniz

Devlet Bey bence Ak Parti’nin karşısındaki muhalefeti dizayn etmekten sorumlu…

Neyi kutsuyoruz neden kutsuyoruz? Devlet Bey kime ne vermiş? Sorun kendi kendinize “Devlet Bahçeli bana ne verdi?” Valla bana bir şey vermedi! 

Gerizekalıya hatta Bilal’e anlatır gibi anlattım; bu kafayla bu Parti ne İktidar olabilir ne de muktedir. 

Bunlar bize vermiyor bizi sömürüyor, bizden alıyorlar farkında değil misin?

Peki, Ülkücünün ve Ülkücülüğün itibari ne durumdadır?

Dün kimsenin tavuğuna dahi kışdiyemediği Ülkücüler, bugün kendi alacaklarınıdahi tahsil edemiyor. İtibar erozyonu had safhada çünküPartimizin Liderine ve Ülkücülere her hafta hakaret etme isteği diğer Partilerde adeta periyodik hale dönüştüApo paltosu mu astırılmadı, Zeki Müren’mi denmedi, Müsavat çıktıeline tüküreyim dedi, biriçıkar Yedek lastik der diğeri İktidar yalakasıder. Bir kere demeye alıştılar mıderler de derler, demesen de derler falan filan..

Madem ki Lidere sadakat şerefiniz, şerefsizlik yapmayın gereğini yapın!

 

Yazar: Ülkü Ocakları

Bir ülkücü

Yorum bırakın