SEÇİM SONUÇLARI

SEÇİM SONUÇLARI

Bu seçim sonuçları çok tartışma götürür. Neden?

  1. Erdogan % 52,5 oy alamadı.

  2. MHP % 11 oy alamadı.

  3. Muharrem İnce’nin oylarının bir kısmı ortadan yok oldu. Olayın derinliklerini yakında yazarım.

    Güzel Türkiyemiz Afrika’ya döndü. Artık Türkiye’de çok oy alan değil, oyları sayan güç seçimi kazanıyor.

 

Önce söze buradan başlayalım. 

***Bu gün Türkiye olanüstü bir durumdadır…. Sivil el koyma söz konusudur…

CHP, HDP’ye oy verdirerek, HDP’yi kurultaya taşımasi iyi oldu mu? Bu durum CHP’nin bölücülüğe kapı araladığını gösterir mi?

CHP, bunu yapmasa ne olurdu diyerek, yanıtlamak yerinde olur. CHP, bunu yapmasaydı AKP kurultay’a 300’den çok kurultay üyesi ile girecekti. Tek başınada istediği yasayı çıkarabilirdi.

PKK’ya karşı olmalıyız. Burada ikilik yok. Geri adımda yok. Bu başka bir konu. Ancak, HDP, Türkiye’nin bir gerçeğidir. Bu HDP’yide Türkiye’nin başına saran AKP’dir. Eski Milli Görüş’tur. 2000 yılı öncesi ileri gelen Milli Görüşçüler, “Türkiye’de Cumhuriyeti yalnız yıkamayız. Bunun için silahlı olan PKK ile birlikte çalışmalıyız. Ezilen Ermenileri’de yanımıza almalıyız” demişlerdi Şevki Yılmaz ile Erdoğan’ın kendisi.

Gerek Türkiye’de gerek yurt dışında pekde çok Milli Görüş camilerine PKK’lı imamlar göreve alınmışlardı. Bu gelişmeler Oslo’nun yolunu açmıştı. Sonrası? PKK’lılar adı konmadık özerklik almışlardı. Vurdukları vurduk, kırdıkları kırdık idi.

Yine Abdullah Gül, bir müslüman Ermeni olarak, R.T. Erdoğan’da bir yahudi dönmesi olarak yönetim dönemlerinde sayısız bölücü Ermeni, Kürt, Çerkezler’i önemli görevlere atadılar.

Üstelik, Türkiye’de bölücü parti kurabilme yaşasını getirende AKP’dir. PKK’yi siz yada Erdoğan istemiyorsanız. Buyurun yasak getirin…

CHP içinde Ermeni, Kürt, Çerkez olanlar açık, bellidir. Bir iki kişi dışında bölücülük yapacak konumda değiller.

Dünün PKK ortakçıları, o ortakçıları gizlice koruyan, Demirtaş la el sıkışan kişi Devlet Bahçeli’dir.

Ben ne Kılıçtaroglu’nun nede Muharrem İnce’nin bölücülüğe boyun eğeceklerini sanmıyorum.

Şimdi eğri oturalım doğru konuşalım. AKP’den MHP’sine değin PKK ile gizli köprüler kurar iken CHP’ye sen kuramazsın demek olmaz.

AKP bu gün Türkiye’yi olağanüstü tölü (borç) batağına sokmuştur. Türkiye’de tarım, hayvancılık, işletmecilik öldürülmüştür.

Eğitim çökmüştür. Üniversiteler, çoğalmış, ancak eğitim düzenleri çökmüştür. Din e dayalı uygulamalar, gençliğide yaşlıyıda dinden soğutmuştur.

Bizi dış güçlerde PKK da silahla yıkamazlardı. Şimdide yıkamazlar. 

Ancak, bu güzel yurdu, diplomsız, arkasını tarikatlara dayamış olan Erdoğan istediği biçimde yönetmektedir. Erdogan eğitimi çökertip, eğitimsizleri çoğaltarak kendine oy tabanı yapmaktadır.

Türkiye’nin gerçek çöküşü böyle olmaktadır.

Sayın Bahçeli siz ne halkın sorunlarını, ne Türkiye’nin gelir-gider durumunu bilen birisi değilsiniz. Sizin için önemli olan Balgat’tır. Siz Erdoğan’a halifelik yolunu açtınız oda size Balgat’ı bağışladı.

Sayın Bahçeli açıklamanızda “Erdogan’ı kazandırarak, dış güçlere karşı başarı sağladık.” demişsiniz.

Sayın Bahçeli, şimdi şöyle bakalım, Türkiye’nin tölüsünü (borçlarını) ödemek için yüksek faizle akça almayacak mısınız? Kimden alacak sınız? Seçim öncesinde Erdoğan Londra’ya yetkilileri yollayıp, para dilendirmedi mi? 

Yakında sözde Türkiye’yi elinden kurtardığın Batılılar’a el açıp akça soracaksınız.

Sen, kendinde Ülkü Ocakları’nın tekkeye çevrilmesine göz yumdun. Şimdi kendinde şeyh durumuna yükseldin.

MİT, seni bitiriyorken Erdoğan la anlaştın. Ancak yaptığın bütün iyiliklerde, Türk karşıtı işlerinde bir yere yazılmaktadır. Türkiye’de ne senin yaptıkların, ne Erdoğan’ın yaptıkları gizli kalamamaktadır. Biz senin gizli, kirli ilişkilerini buraya yazarak yıpratmak istemiyoruz. Amacımız, bu Türk ulusuna gölge etmeni önlemektir.

* Bundan sonrada seçimlerde ne olduğunu ele alacağız.

Yazar: Ülkü Ocakları

Bir ülkücü

Yorum bırakın