Ülkü Ocakları nereye?

Ülkü Ocakları nereye?

Sözü uzatmadan konunun özüne gireyim. Son günlerde sayın Olcay Kılavuz ile ile ilgili olumsuz görüşler belirtmeye başladık.

Önce bunun açık nedenlerinide ortaya koyayım.

Olcay Kılavuz’un özel yaşamında yaptığı çok yanlışları var. Onun özel yaşamı diye eleştirmedik. Dernek için yaptıklarına bir bakın.

Ülkü Ocakları’nda yaptığı bir tek yararlı iş yoktu, ancak açık-açıkta (şeriat)çılık etmiyordu. Üstü kapalı biçimde (tarikat)çılık yapmayı sürdürdü. Bizde yamanın (kötü) iyisi diye kendisini savunuyorduk. Ancak Olcay Kılavuz, son dönemde yeni bir kılık (davranış) gösterdi. Bu ne demektir?

  1. Sözde Rusya’ya karşı sokaklara döküldü.
  2. Deniz Baykal’a karşı savaş açtı.
  3. (Mezar)lara gidip dua ederek, görünümü yayınlıyor.
  4. Yaptığı tek işi (mevlüt) okutmak oldu.
  5. (Silah)lı olarak basın-yayına göndermeler yapıyor.

Ülkü Ocakları’nın son geldiği yer burasıdır.

Sözü uzatmayalım, Ülkü Ocakları’nın başkanı Olcay Kılavuz, bilimden, bilgiden, uygarlıktan uzak, islamcı bir çizgiye getirilmiş durumdadır.

Yine Olcay Kılavuz’a soruyoruz, sizi bu duruma kimler getirdiler? Sizin sıkıntınız nedir?

Sizin elinize bu (silah)ı tutuşturanlar kimlerdir?

Gel etme tutma Türkler’e karşı kendini kullandırma! Kullandırırsan kimsenin yüzüne bakamaz duruma geleceksin.

Olcay Kılavuz: Öldürme eylemlerini üstüne aldı.

Öncelikle bu aşırı islamcı çalışmalarının nedenlerini iyi anlamalıyız. Bunun nedeni, kendisi iyi bir müslümansa sorun yok. Ancak kendisi Türk olmadığı için kendisinden öncekiler gibi Türk olmayışının üstünü islamcılıkla kapatmak istiyorsa yanıldığını ona anlatacağız. Bizi Tanrı korusun ancak, bu iyi bir müslümana benzemiyor. Kökü kökeni üzerine bir bilgimizde yok. Bir bilen varsa bize öğretsin. Ancak bunun kılığı Türk kılığı değildir.

Olcay Kılavuz görevinden alınacaktır, belkide bunun için saldırgan oldu.

Götü boklu Olcay Kılavuz sözde peygamberi koruyor!

olcaykilavuzpeygamberkopie

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz

Biz: “Ürmesini bilmeyen it,

Sürüye getirir kurt!” diyörüz.

Son günlerde ortaya çıkan gelişmeleri değerlendirebilmek için, olayların başlangıç yerine gitmek gerektiğinden, bizde Ülkü Ocakları’nın son dönemdeki eylemlerini, açıklamalarının kaynaklarına iniyoruz.

Olcay Kılavuz’un en son açıklaması, “………peygamberlere dil uzatmayınız. ………..Ülkücünün karşısında hiç bir güç duramaz” oldu.

Burada biz konuyu Peygamber yanlısı yada karşıtı olarak ele almıyoruz. Konumuz Ülkü Ocakları’nın bu açıklamayı yapmakla üslendigi görevin, kendilerine kimlerce verildiği, bu görevinde yasal bir kuruluşun yapısına uygun olup olmadığıdır.

Bu açıklama “peygamber sevgisi ile peygamberleri korumakla ilgili olamaz.” Çünkü bu Türkiye’de bir kişi Kur’an’a peygambere karşı bir aşağılayıcı söz ederse, bunu çözecek kurumlar, kişiler bulunmaktadır. Durum bu iken, Olcay Kılavuz neden böyle yasalar üstü açıklama yapabılıyor?

Önce bunun bir dine, islama bağlılıktan kaynaklanmadığını belirtelim.

Ülkü Ocakları’nın iç yüzünü bilenler 1969’dan bu yana Ülkü Ocakları, artık Türkiye’de kuruluşunda benimdediği Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş ilkeleri”ne bağlı olmayı bıraktı. Artık içine Necip Fazıl Kısakürek, Osman Yüksel Serdengeçtiler başta olmak üzere Kılınç Artıkları’na kapısını açmıştı.

Biz bu gelişmeleri yıllarca Türkeş’in islamcı oyları alabılmak için yaptığını sandık. Ancak kazın ayağı öyle değilmiş. Olay doğrudan doğruya CIA’nın isteği ile biz ülkücüler, ıslamlaştırma dönemine Türkeş’in eliyle sokulmuşuz. Milli Görüş, FETÖcüler’de sokulmuşlardı. Ancak onlar bizden önce girmişlerdi. Biz neden ıslamcı çarkın içine sokulduk ? derseniz. Bunun nedenide “Apdi İpekçi, , Uğur Mumcu, Ahmet Taner Kışlalı, Bahriye Üçok, Muammer Aksoy……öldürülmelerinde yatmaktadır. Bu adı geçenleri bize Allah rizası, peygamber aşkı, cihad ayetleri için öldürttüler. (öldürtende: o kurum: Olcay’a cihad açtıran kurum) Öldürülen bütün bilimcileri öldüren ülküdaşlarımız “biz bu işi allah rizası için yaptık.” diyörlerdi. O günlerdede Komunistler okullara “Mühemmed’in piçleri giremez” diye yazıyorlardı, dediler. Bu tam tamına uydurma bir bilgi idi. Bunun amacıda halkı arkamıza alabılmaya yönelik idi. Sen kalk {o kurum istediği için} solcu diye birisini öldür, sonrada tut, o dinsizdi de. Bu ne biçim bir ülkücüktür diye başımızı ellerimizin arasına aldık, günlerce düşündük.

O günlerden bu günlere bir sürü ülkücü, yakalandı, yattı, çıktı. Tümüde o günden bu güne “biz bu işi Allah’a, peygamberimize karşı çıktıkları için yaptık” dediler.

Sağ olsun şimdi yıl 2017’ye gelindiğinde şimdiki Ülkü Ocakları başkanı olcay Kılavuz, geçmişte yapılan eylemleri bu yayınladığı bildiri ile üstüne almış oluyor. (Gerekirse silahlara sarılırız) diyor. Bizde kendisine (sarılmazsan şerefsizsin) diyörüz.

Ne mutlu mertçe öldürme olaylarını üstlenmiş.

Biz olayın bir başka yönü ile ilgileniyoruz. Olcay Kılavuz’u bu olayı üstlenmeye iten kurum, kişi kimlerdir? (O kurum)

Bizim tek konumuz budur. Yoksa onun peygamberler için CİHAD yapması bizi sıkıntıya sokmuyor.

Anladık Deniz Baykal bir yanlış yapmış, yada yanlış anlaşılmıştır. Öyle olunca Olcay Kılavuz kim neci olarak, onu “haddini bilmekle” korkutuyor? (O kurum)

Bakın şimdi, Olcay Kılavuz kimdir? Sayın Olcay Kılavuz o oturduğu koltuğa atanarak geldi. Onun atanmasında bir tek ülkücünün onayı yada oyu yoktur. Sayın Devlet Bahçeli istedi o atandı. Ondan öncekide bir sözle görevinden alındı.

Öyleyse eey Olcay Kılavuz sen kim oluyorsunda CİHAD çağrısı yapıyorsun? (O kurum yaptırıyor)

Ülkücüleri sen arkanda gelen kulların olarak mı görüyörsün?

Deyelim, birisi peygamberlerle ilgili olumsuz bir söz söyledi. Sen bir ülkücüye onu öldürtebilirsin. Senden öncekilerde bunu yaptılar. Ancak yargı önüne gelince onlar: “valla ben camide namaz kılıyordum, ben öldürmedim” dediler. Kimisi yattı çıktı, kimisi yatmadan kurtuldu. Onların acılarını ancak onların kendi ana, ataları çektiler. Şimdi sen ınançsızları vurdur, sonrada yakalanların acıları anaları babaları yaşasın.

Sen ezeriz, vurururuz, kırarız demeyi sürdür!!! Bunun bedelini halk Devlet Bahçeli’den soracaktır.

Şimdi devlet Bey, size orada tutarsa oda bu saldırılara ortak demektir.

Sen görevde kalamazsın. Cebinide doldurdun, ocakların yakasından düş sonra gizli işbirliği yaptığın Naksibendi’lerle bol bol hatme yap, zikir çek.

O kurumun işçisi mi?
O kurumun işçisi mi?

Olcay’ın çesitli illerde yöneticilik yapan çok yakın arkadaşları Koray Aydın ile Meral Akşener, Ümit Özdağ ile toplantılara katılıp, onlara destek vermişlerdir. Olcay, onlara ne tepkisi gösterebilmiştir. Kendisi bu toplantılara katılmış mıdır?

Ülkücü derneklere son dönemde atanan kişiler kimlerdir? Bunlar neden Nakşibendi olan kesimlerden seçilmişlerdir?

Olcay yönetime geldikten sonra Fethullah Gülenci olarak bilinen kişileri neden korumuştur?

Yakın geçmişte TC kurumlardan kaldırılır iken, andımız okullardan kaldırılır iken neden gereken direnişi göstermemiştir?

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz it dalaşına başladı

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz’dan şimdide Tuğrul Türkeş’e saldırı

Ülkü Ocaklarından Tuğrul Türkeş’e tokat gibi cevap Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz’un İstanbul’da bir toplantıda “Bu millet dardaysa, memleketimizin bize ihtiyacı varsa biz elimize silahımızı alırız, gerekirse de savaşırız” demişti. 06 Nisan 2017 Perşembe 13:15 1.4B Okunma Ülkü Ocaklarından Tuğrul Türkeş’e tokat gibi cevap 111 Kılavuz’un bu sözlerini Ahmet Hakan’ın sunduğu, “Tarafsız Bölge” programında değerlendiren Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, Olcay Kılavuz’a hitaben “boyun uzun aklı kısa” gibi alaycı bir üslup kullanmış ve Klavuz’u şu sözlerle eleştirmişti: “Bir çocuk geçende çıkmış. Benim tabancam var filan. Aslanım hangi ülkenin malını beline taktın bilmem ama o tabancayla olmuyor. Çocuğun yani senin boyun moyun uzun ama demek ki aklın yok o kadar. Çirkin bunlar bir makam tutan adam ‘ben silahlanırım filan… Ayıp ayıp…” Tuğrul Türkeş’in Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz hakkındaki sözlerine Ülkü Ocakları twitterde yaptıkları gündem çalışması ile çok ağır cevap verdi. Paylaşılan tasarımlar arasında “ Başbuğum rahat uyu, milyonlarca OCAKLI evladın Tuğrul’dan daha TÜRKEŞ… “ ve “Biz Vatanımızın Bekası İçin Kalem Tutmayıda Silah Alıp Savaşmayıda Başbuğ Türkeşten Öğrendik, sen davayı satmayı kimden öğrendin “ yazıları dikkat çekti. “KocamanBir HiçsinTuğrul” tagı ile Tuğrul Türkeş’e cevap veren Ülkü Ocakları sosyal medya ekibi mensubu gençler, Tuğrul Türkeş’e sosyal medyadan ağır cevaplar verdi.

BIYIKSIZLAR HABER

Bu konuda görüşüne basvurduğumuz Türkeş: “ısıracak köpek dişini göstermez.” dedi.

Yazar: Ülkü Ocakları

Bir ülkücü

Yorum bırakın