Meral Akşener, Akdeniz Ege Bölgesi’nde tabanı yokladı, sonuç pek iyide değil

Meral Akşener, Akdeniz Ege Bölgesi’nde tabanı yokladı, sonuç pek iyide değil.

Denizli’ye, Uşag’a uğradı. Arada bir yollarda durdu. İlgi neydi ? derseniz, iyi değildi, derim.

Kısacası, gelenlerin içinde kendisine karşı olanlarda vardı. Öylesine dedi koduları duymak isteyenlerde vardı. Küsgün, dargın, Fethullahçı ülkücüler vardı.

Öyle göze batacak bir durum yoktu. Buda MHP’nin paçasını çekebilmenin eldeki artık Fethullahçı larla olamayacağını gösteriyor.

Bu gün BDP içindeki Fethullahçılarda toplansa bu kalabalığı buldurabilirlerdi.

Kemalettin Özdemir ile sevişme olaını örtmek için MHP genel baskanlığına göz diken Meral Akşener'e ilgi sönüktü.
Kemalettin Özdemir ile sevişme olayını örtmek için MHP genel başkanlığına göz diken Meral Akşener’e ilgi sönüktü.

Tutuklanan Fethullahçılar için toplanan Fethullahçılarda böyle bir kalabalık topluyorlardı. Öyle çığır açacak bir kalabalık yoktu. Üstelik, Denizli ile Uşak dışından arabalarla gösteri yerine gelenleride göz önüne alırsak, durum acıklı ölçüde cılız kalmıştır.

Bu kadın kendiside biliyor, bu araba, bu atla çekilemez. Öyleyse neden yapıyor bütün bu girişimleri?

Çok açık bu bayana Latif Erdogan, “Meral Akşener’in Kemalettin Ozdemir ile sevişme kaseti var” dedi. Bu olay bu bayanı bitirdi. Ezildi, büzüldü. En sonunda Iğvğp Ouddnp Erdoğan’la konuştu. Bu iş ortalığa saçılırsa MİTçi olan Kemallettin’de batar dedi.

Bir anlık duygunun açtığı yaralar. Bu toplumu salak sananlar, bir gün kendilerinin salak olduğunu anlarlarda, iş işten geçmiş olur. Sen önce elini, dilini, belini tutmasını öğren.
Bir anlık duygunun açtığı yaralar. Bu toplumu salak sananlar, bir gün kendilerinin salak olduğunu anlarlarda, iş işten geçmiş olur. Sen önce elini, dilini, belini tutmasını öğren.

Olay karşılıklı olarak kapatıldı. İşte Meral Akşener ablamız, şimdi sevişme (sex) kaseti olayını bu adaylığı ile unutturarak, kendisini ülkücüler karşısında aklanmış oldu. En azından o olay unutturuldu.

Yoksa arkasından sekerek dolaşan, şeriatçı ülkücüler, islamın ayetleri ortada durur iken bir kadını başkan seçerler mi? Ya o ülkücüler gerçek müslüman deyiller, yada Meral aracılığı ile Devlet Bahçeli’ye sopa gösteriyorlar.

Olaya neresinden bakarsaniz bakın, bu Meral ile bu kördügüm çözülemez.

Birde bakıyorum, MİT’te çalışan ülkücüler, gece gündüz küskün ülkücüleri kışkırtsalarda, kendileri bir türlü öne çıkmıyorlar. Buda bize bunun gece gündüz PKK ile çatışmalarda ölmekte olan çeriler ile polislerin toplumda etkisini kırmak için çıkarılmış bir kargaşa olabileceginide göstermektedir. CHP’dede bunlar oluyor. AKP’dede oluyor. Bunlar MİT’in partiler içindeki köstebeklerinin çıkışlarıdır.

Oyun bitmedi.

Son anda bir bilenlerin beklediği gibi Ümit Özdag, Yusuf Hallaçoğlu görevlerinden ayrılarak, kurultay istediler.Toplantıya Özdağ ve MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu ile birlikte 24. dönem MHP Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri de katıldı.

UTANMAZLAR YÜZSÜZLER FETÖ’YE KATILDILAR
UTANMAZLAR- YÜZSÜZLER- FETÖ’YE KATILDILAR

Özdağ,  24. dönem MHP Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri ile birlikte Meral Aksener’e çoğunlukta arka çıkan CERKEZ lere katılmakta gecikmediler. Yusuf Halaçoğlu da MHP’de sözcülüğü elinden alınınca kırgındı, oda katıldı onlara (Cerkezler’e). Yusuf Halaçoğlu’nun tınında sorunları olduğunu söylersek yalan olmaz. Cok acı ancak  Ümit Özdağ, böylece Çerkezcilik atına açıkça binmiştir. Geçmiştede kendisine arka çıkan MHP’liler çoğunlukta Çerkez ülkücülerdi.

Sirp kokenli Meral Aksener ile Ermeni kokenli Sedat Peker baglantisi:

Kim kime çalışıyor? Kim kiminle birlikteler? Yeni Akitçi Hasan Karakaya'dan, Sedat Peker'e ondanda Meral ablaya uzanan derin işbirliği...
Kim kime çalışıyor? Kim kiminle birlikteler? Yeni Akitçi Hasan Karakaya’dan, Sedat Peker’e ondanda Meral ablaya uzanan derin işbirliği…

Bunlar olmasa toplum nereye gidiyoruz? Diyecek. Meral Ablanız böyle devlete böyle bir iyilikle ugraşıyor.

Meral Ablanız’ın gerçek amacıda FETO’ye tutunacak bir dal bulmaktır.

Yazar: Ülkü Ocakları

Bir ülkücü

Yorum bırakın