Meral AKŞENER: (ZAMAN)IN KADINI Fethullah Gülen örgütünün MHP içindeki köstebeği

MHP içindeki CIA'nin köstebekleri: Meral Akşener+Seyfettin Yımaz
MHP içindeki CIA’nin köstebekleri: Meral Akşener+Seyfettin Yımaz

 

 

 

(ZAMAN)IN KADINI Fethullah Gülen örgütünün MHP içindeki köstebeği Meral AKŞENER KONUŞUYOR.

(ZAMAN) – ANKARA

7 Ocak 2014

Görsel

Eski İçişleri Bakanı, Fethullah Gülen’in MHP içindeki köstebeği, Meral Akşener, Ergenekon ve Balyoz soruşturmasında yeniden yargılama tartışmalarına karşı çıktı.

Çünkü Türk subaylarına tuzak kurulmasında kendisininde büyük emekleri var. O günlerde, cia görevlileri ile sık sık görüşerek, Fethullah Gülen yapılanmasının subayları çökertmesine ön ayak olan Meral Akşener’i bu günlerde derin bir korku salmış durumda.

Akşener, “Ergenekon, Balyoz soruşturması başladığında şevkle alkışlayanların, bugün söyledikleri ‘pardon’ sözü, herkes için ibret vesikasıdır.” dedi.

Başbakan Tayyip Erdoğan’ın yeşil ışık yaktığı Ergenekon ve Balyoz sanıklarının yeniden yargılanması konusunda Meclis’te hazırlıklar sürüyor. Buna göre Başbakan’ın talimatıyla Adalet Bakanlığı ve Türikiye Barolar Birliği ortak bir çalışma yapacak. CHP’nin ise sanıkların yeniden yargılanmasına imkan sağlayacak kanun teklifini bugün TBMM’ye sunması bekleniyor.

Kendisinin TBMM Başkanvekili olmasını da kötüye kullanarak Zaman gazetesine acıklamalar yapan Meral Akşener, sözde konuyu  (twitter) değerlendirdi. Hükümeti üzerinden Türk subaylarına yeniden yargılanma yolunun kapalı kalmasını istemektedir.

Akşener, “Ergenekon, Balyoz soruşturması başladığında şevkle alkışlayanların, bugün söyledikleri ‘pardon’ herkes için ibret vesikasıdır. Fethullah Gülen’in yargıdakı köstebeklerini böyle savunuyor.

“Zamanın ruhuna göre tutum alanlar, ülkemizde yargının taraflı olduğunu keşfettiler. Muktedir fikir değiştirirse, ne yapacakları merak konusu. Yargı tartışmaları için önerim, kanuna ‘BB’nın istediği kişiler yargılanamaz, soruşturulamaz’ maddesi eklensin. Tüm problemler çözülsün.” dedi.

Olayın Fethullah Gülen yapılanmasını savunmak olduğunun üstünü örtebilmek için bir iki sözde yolsuzluklar üzerine etti. Meral Akşener’in 17 Aralık’ta başlayan yolsuzluk soruşturması konusunda bunları söyledi: “Bu arada yolsuzluk soruşturmasının akıbeti, ayakkabı kutusundan çıkan paralar ne oldu? Yargı tartışmasının tarafları ‘cambaza’ baktırıyorlar.

Başbakan, Ergenekon soruşturmasının savcısı olduğunu söylemişti. 17 Aralık sonrası aynı mahkemenin avukatı oldu. Başbakan hangi sanıkları savunacak? Yalçın Akdoğan, ‘milli ordumuza kumpas kurdular’ diyor. Başbakan, ‘muhalefet katılmasa da bu meseleyi çözeceğiz’ Avukat işbaşında. Rastgele.” dedi.

İyide düyün değil, bayram değil, sana ne oluyor ey kadın?

Ortada uluslararasi güçlerin kavgası var. Sen susamazsın çünkü sana birileri dürtüyor, görevini yap, görevini yap, cia’nın çıkarlarını koru diye

Yazar: Ülkü Ocakları

Bir ülkücü

“Meral AKŞENER: (ZAMAN)IN KADINI Fethullah Gülen örgütünün MHP içindeki köstebeği” için 2 yorum

  1. Ülkücülük adına bunları yazmanız ne komik…Aklınızca Ülkücüleri ”Türkçü-İslamcı’^’ kavgası safsatasıyla ulusalcı ve solcularla aynı safa çekecek kullanacaksınız…Kendinizi pek akıllı sanıyorsunuz.Bu bilgileriniz hep sağdan soldan alıntı…Adna kongresi gerçek Türk Milliyetçileri ve Türkçülük adı altında CIA ve MI5 destekli kahır ekseriyeti teşkil eden sağ gençliği yönlendirme çabasının neticesidir.Elbet Trükeş bundan haberdar olarak bu darbeyi önledi..Sizin sangun mangun yada maymun diye bildiğiniz KOmando Mustafa’yı iyi tanırız…Ajanın tekiydi…Ve layığını buldu,Ankara’dan kovulunca İstanbul’da Ergenekon yapısının kirli işlerini aranje etti ve son meyveside Sedat Peker denilen serseridir.80 öncesinde Beyazıt bombalaması gibi sağa maledilen çok olayın kışkırtıcı ve aranjörüdür.Türkçü demek tüpçü demek değildir,Türk Milliyetçisi demektir.Türk Milliyetçisi Milletini her değerine saygı gösteren ve dininide bu ölçüde kabul edendir.Biz onları iyi biliriz,Ramazan’da bile çekinmeden alkol zıkkımlanana Millet’den destek gelirmi?Kendinizi o derece açık etmişsiniz ki bu sağdan soldan toplama bilgilerle hücum ettiğiniz gerçek Türk Ülküsüne inanlara hücum ettiğiniz kadar sola en ufak bir toz kondurmamışsınız..Son zamanlarda sğa gösterip sol vurma stratejisini benimseyen batılı ülke ajanlarının gençeleri zehirlemek adına bir çok sözde Türkçü site organize ettiklerini biliyoruz ve sizide uyarıyoruz.Şaka değil..Bu ajitasyonlara devam ederseniz başınıza bela oluruz…Biz 130 yıldır yeniden Büyük Türk Devleti Ülküsü uğruna sessizce mücadele verirken bize en büyük desteği verereş binlerce şlehidi olan Türk Ülkücülerine laf ettirmeyiz. Şunu da öğrenin ki Ülkücülük denilen şeyin kaynağı AbdülhamitHan ve sonra Enver Paşa tarafından özellikle Teşkilat-ı Mahsusa adıyla hala da yürütülen ”YENİDEN BÜYÜK TÜRK DEVLETİ ÜLKÜSÜ”DÜR.rAHMETLİ tÜRKEŞ’DE BU DAVANIN ADAMI OLARAK PARTİCİLİKTEN ÖTE DAVAYI YÜRÜTMEYE YÖNELİK HER EYLEMİ DESTEKLEYEN BİR KİŞİYDİ…Onun için rahmetli Atsız’ın adını da kujllanarak köpekçe yalanlarınızla Milleti Türkçüler adıyla kandırmayın..Atsız’la Kısakürek çok iyi arkadaştılar bunu da böyle bilin…Son uyarımızdır,bir daha dikkatli laf edin..

  2. Adınızda Türk, İslam ve ülkücü kelimeleri geçecek, ama tek ayak üstünde 40 yalan söyleyeceksiniz.. Yalanınızı sikeyim sizin..

Yorum bırakın