DÖNEKLER: Türk karşıtları

Bu Meral Akşener, görevini yapmayı sürdürmekte, bu nedenlede Sayın R. T. Erdoğan ile görüştü. Geçmişte gizli yapımış olan görüşmeler şimdi açıkça yapılmaktadır. 

Bu gün Musavat Dervişoğlu’da açıklamalarında ne görüştüklerinin sorulmasına gerçekten alışılmış karşılıklar vererek topu alan dışına attı.

Böyle uyuşuk karşılık vermenin bedeli olarak İYİ’deki iyi kişilerinde uyanıp iyiden ayrılmalarını bekleriz. Gerek Musavat Dervişoğlu gerekse Meral Akşener, kendi tabanlarınıda, halkıda salak yerine koyarak açıklamalar yapmaktadırlar. Inandırıcı değiller. 

Dervişoğlu sürekli üstü örtülü konuşarak, sorumluluktan kaçınmaktadır. Dik duruş gösterememektedir.

Biz Musavat Dervişoğlu’nun geçmişten beri açıklamalarını, görüşmelerini izlemekteyiz. Onda ne oy toplayacak bir derinlik, nede açık gönüllülük görememekteyiz.

Bir kere iki sözünün biri bu düzen bozuk deyerek, bu bozuklugu getiren R. T. Erdoğan’ın sorumluluğunu görmezden gelmektedir.

İyi de bulunan Türkler, ülküdaşlar bu el altından Erdoğan’a kan verecek işlere girişenlere bir tokat vurunuz. Bu oluşuma dayanak olmayınız.

Yoksa yel öyle sert esecek, ne Erdogan, ne Meral, nede Musavat oyunlarını sürdüremeyeceklerdir.

Çok acı ancak Musavat’ta, Meral’da bir ağızdan konuşmaktadırlar. Türk ulusu Türkiye’de Meral, Sinan Oğan, Ümit Özdağ’in bir değirmene su taşıdıklarını iyi bilmelidirler.

Bunlar sözde Atatürkcü, sözde türkçüler, ancak bütün yaptıkları isler Türk karşıtı R. T. Erdoğan’ın işine yaramaktadır.

Neden Ümit Özdağ’da bunlara eşittir?

Bunca Türk’ten yana olanlar “Sinan Oğan’ın dönekliği”ni sordular. Oda kendisine sorun dedi. Ya sen değil misin onu ortak aday yapan?

İyi bilmedinse neden onu aday yaptın? 

Bunları halkımız bilsin. 

Yazar: Ülkü Ocakları

Bir ülkücü

Yorum bırakın