Köstebekler

volkan23.81837 beğendi, 

Rusya’dan Taliban’la ‘tam teşekküllü ilişki’ hamlesi: Çok yakınız

Rusya, 2003 yılında ülkede yasaklanan terör örgütleri listesine dahil ettiği Taliban ile ‘tam teşekküllü ilişki’ kurmaya hazırlanıyor. Rusya Güvenlik Konseyi Başkan Yardımcısı Dmitriy Medvedev, 21. yüzyılın başında Taliban’ı terörist, Amerikalıları da aşırıcılığa karşı mücadelede ortak olarak gördüklerini ancak şimdi durumun değiştiğini ifade ederek, “Taliban yeniden iktidarda ve onlarla tam teşekküllü ilişkiler kurmaya çok yakınız.” dedi.

Değerli okuyucular,

Bu örnegi neden vermekteyim? 

Bu bir örnektir, ancak bir gerçeginde kendisidir. Bu yazımızla siz Rusya başta olmak üzere bütün başka ellerinde kendi müslüman örgütleri olduğunu bilmelisiniz, anlamalısınız.

Yine bütün ellerin türkçüleride var, solcularıda var.

Özellikle Rusya’dan Türkiye’ye gelenlerin içindede Rusya türkçüleri vardı. Adınıda (Akay Kine) koymuş idi.

Bu köstebek bir bokta değil.

Köstebek

Türkiye’de salak sapık türkçülere “Biz tanrının çocuklarıyız.” Demeyi öğretmiş idi. 

Diğer gelen tınçılarda var. Onları şimdilik anmayalım.

Türkiye’ninde bu anda Erdogan’a bağlı olan türkçüleri vardır. Örnek: Sinan Oğan’dır. Yağız KIZILKAYA, Tamga Kut derneği. 

Köstebek

Gerisinide yavaş yavaş yazacağız. 

Azerbaycan’dan Türkiye’ye sık sık gelmiş olan Paşayeva adındakı kadında Azerbaycan yönetiminin bir köstebegi idi. Turan, turan diye bağırı. idi, ancak Azerbaycan’da yaşayan Türk kökenli yurttaşların yüzüne bakmaz idi. Erdogan Kürt açılımi yaptığında onlarda Ermeni açılımı yaptılar. Türkiye’de Ermeniler le birlikte geceler düzenlediler. Sonra açılım bitti. Ermenilere sövüşler yapmaya başlamış idi. Kadın yasadışı evlilikten çocuk edinmiş idi. Çocuğu kardaşına bıraktı, ancak sürekli ardan “namus”dan söz ederdi. 

Ortaya çıkan uydurma turancılar birde kadınsa yavsak erkekler itçesine arkasına takılıp alkışlarlar.

Durum budur.

Yazar: Ülkü Ocakları

Bir ülkücü

Yorum bırakın