Muhsin Yazıcıoğlu neden öldürüldü?

Yazıcıoğlu yine gündemde

TANRI Dağı’ndan indi HIRA Dağı’na çıktı. Ölümü korkunç oldu.

Sözde birileri gelip Yazıcıoğlu’na bazı gizli sevişme ile ilgili çekimler getirmişler, oda sözde böyle çekimler bizim işimiz değil demiş, sonra ise sözde bu önemli kişilerle ilgili gizli çekimler, yaramaz kişilerin ellerine geçmesin diye almış.

Sonrada kendisi bilinmeyen yada açıklanmayan nedenle öldürülmüş idi. 

Okuyucularımıza yol göstermek için tanıdığımız M. Yazıcıoğlu’nun bazı yönlerini duyuralım.

Yazıcıoğlu çok gençliginde azılı bir türkçü, eylemci, sonra CIA’nın başlattığı islamlaşma eyilimine Türkeş ile birlikte katıldı. Islam konusunda Türkeş’tende ileri gitti, Türkeş’i iyi müslüman olmamakla burulayıp (suçlayıp), MHP içindeki çoğunluğu Çerkez, Kürt kökenli olan bir kesimi yanına alarak, MHP’den ayrıldı. İslamı temel alan BBP’yi kurdu. Muhsin Yazıcıoğlu öncelikle Nakşibendi tarikatı ile işbirligine girişti, bunun yanısırada Nurcu- Fethullahçı örgüt ile ilişkilerini derinleştirdi. 

Genelde namazlı ülkücüleri yanına aldı. Bu kesim kara, kaba duruşlu kesimdi. Aralarında başı çalışan, ince işlerden anlayan, korkunç olacak olayları sezebilen birileri yoktu. Sonraları dervişliğe soyundular.

Yazıcıoğlu, Erdoğan, Gül, Özal, tarikat şeyhleri ile düşüp kalkardı. Kaldırılan taşların altından o çıkmakta idi. Mitçilerlede arası iyi idi.

Yazıcıoğlu keskin sözler söylerdi, ancak yönünü kim çok akça verir ise o yana çevirir idi. 

Bir yanda vurgunculara karşı it gibi ürerdi, öbür yandada Türkiye’yi bölmek isteyenlerle el ele idi.

Bir Yazıcıoğlu vardı, Özal’dan, Gül’den, Erdogan’dan buyruk alır idi, ara sırada onlara çatardı. O sürekli döner basamaklardan çıkardı.

Yıllarca kendisini islamcı azınlıklara kullandırdı, sonrada bedelini ödedi.

Bir Yazıcıoğlu vardı elindeki derneklerde Fethullahçılar’ın, Nakşibendiler’in yayınları dolaşırdı.

Bir Yazıcıoğlu vardı, islamı iyi bilmezdi, islamcılık ederdi.

Sonuç, çekirge gibi daldan dala sıçrar iken, çok ucuzca, bok yoluna götürdüler.

Nerede kaldı, onun, onların ileriyi görmeleri? Ne oldu o şeyhler, neden arkasını aramadılar?

Muhsin Yazıcıoğlu, Çerkez idi, Türklerden çok Çerkezleri, Ermenileri, Kürtleri yoldaş edinirdi. Onun içinde gidişide karma karışık oldu. İyi uykular. 

Bakın aşağıdakı bilgilendirmeye: Muhsin Erdoğan’ı karından (rusvet) ten kurtarmış. İyi bok yemiş. Muhsin dik durmadı kaypak oruspu gibi gizlice satılmışlarla ilişkiler kurdu. Puuu onun dönekligine… Erdogan’ı kurtarmış…

“5 MİLYON DOLARI BİRİNE VERMEK İÇİN GİTTİ”

Kitapta, Topaktaş’ın ağzından aktarılan bölüm aynen şöyle:

“Erdoğan’ın İBB’yle ilgili bir mahkemesi var, dosyası Yargıtay’a gelmiş. Muhsin Başkan’la oturuyoruz, bir telefon geldi. Muhsin Başkan hemen Tayyip Bey’i aradı, ‘Randevulaştığın yere gitme!’ diye uyardı. Başkan’a ‘Bu ne, ne oluyor?’ diye sordum. 5 milyon doları birine vermek için gitse orada suçüstü yapacaklarmış. Hatta Başkan’a ‘Ne diyorsun?’ dedim. ‘Bize böyle bir bilgi geldi. Bize yakışmaz, bildirmek gerekir’ dedi. Bildirdi, ‘randevuya gitme’ dedi. Böylece o olaydan kurtardı.” 

Yazar: Ülkü Ocakları

Bir ülkücü

Yorum bırakın