Devlet Fettahoglu (Bahçeli) – Recep Tayyip Erdoğan nereye?

Devlet Fettahoglu (Bahçeli) – Recep Tayyip Erdoğan nereye?

Önce Recep Tayyip Erdoğan: ABD, AB’nin elleriyle yasaları bozarak başa getirildi. O günlerde halkları bölüp, parçalayıp, yer altı baylıklarını tek elde toplayan, bütün dinleride bir çatı altında toplayan tek sesli bir telekey yaratmak istenmiş idi. Nato’da bu amaca uygun görev almış idi. Bu bağlamda Ortadoğu toplumlarını R. T. Erdoğan’ın eliyle yönlendirmek istediler, o nedenlede onu Türkiye’nin başına getirdiler.

Erdoğan ile Bahçeli suskunlar
Erdoğan ile Bahçeli suskunlar

R. T. Erdoğan, göreve geldikten sonra  dış güçlerin istedikleri doğrultuda FETÖ’ye yol verdi, subaylara oyun oynanmasına göz yumdu, ortak oldu. Ancak o günlerde Türkiye’nin kazanası (hazinesi) elinde olduğundan, kendiside istediğini cebine endirdi, halkada azıcık dağıttı. Üstelik halkı ödünç akça kullanmaya alıştırdı. Bankalar, halka ödünç akçalar dağıttılar, ödeme ertelemeleri oldu, kendi çetelerine yer açmak için 40 yaşında kişileri emekli ettiler. Sürekli olarak yüksek katkı (faiz) ile dışarıdan akçalar aldılar. Bu gün artık Türkiye ödünç aldığı akçaların katkılarını (faiz) ödeyemez duruma geldiler. Bunun yarattığı sıkıntı ile damadını işinden kovdu. Ancak önündeki sıkıntı aşılacak sıkıntılardan değil, yıllarca kendisine oy veren kesimde çökmeye başlayınca paçaları tutuştu. 

Erdoğan: "Beni destekle yoksa amına koydururum"
Erdoğan: “Beni destekle yoksa amına koydururum”

Şimdi yeniden ABD ile AB’ye yanaşmak için girişimlerde bulunmaya basladı. Biz artık Erdoğan- Bahçeli birliğinin bu topluma verecekleri bir katkının alacağını düşünememekteyiz.

Sıkıntı çok büyük, çok derin, çok korkunç! 

Bu nedenle Erdoğan’ın arkasındakı gizli güçler, halkımıza çeriler ayaklanacak, yönetimi ele geçirecek diyerek, korkutma dönemine girdi.

Gelelim sayın Devlet Fettahoğlu’na, kendisi sağlığı yitirmiş, ayakta güçlükle duran, açıklamalarınıda başka birisine yazdıran acınacak bir durumdadır. 

Artık Bahçeli kim nerede başkan atandı, kim ne dedi bilmemektedir. Ancak gelen il, ilçe başkanlarının ellerinden sıylıkları (hediye) alıp bir fotograf çektirmektedir. 

Artık şişirme (bilge) bahçeli şimdi bir korkuluk Bahçeli’ye dönüştü. 

Geçmişte gizzemli bir Bahçeli vardı, kendisi çok şişirilmişti, ancak son yıllarda gizzemler kalktı, basın yayın gücünü artırdıkça Bahçeli’nin bir korkuluk olarak MHP’nin başında bulunduğu anlaşılmıştır.

Artık Bahçeli şimdi Erdoğan’in (AKP) yönetimde kalması için çırpınır bir durumdadır.

Düşün ey ülküdaş, Türkiye iç – dış ödemelerini yapamaz duruma getirildi, eğitim, sağlık, güvenlik çokmuş durumdadır. AKP günden güne tabanını yitirmekte iken, MHP içinde bıkkınlık tepe yaptı. 

Böyle bir durumda Bahçeli MHP’yi  tam batırmadan ülkücülerin yakasından düşmemek istemektedir. 

Yazar: Ülkü Ocakları

Bir ülkücü

Yorum bırakın