Müslüman Ermeniler, (Nakşibendi)lik adı altında türklüğe, Türkler’e saldırıyorlar

mustafa bolat, Şerafettin babacan

Yayın kurulumuza Yozgat’tan gönderilen bir belgeyi siz okuyucularımıza sunuyoruz.

Müslüman Ermeniler, (Nakşibendi)lik adı altında ortalığı karıştırıyorlar. Aramızda ülkücü geçinen gizli Ermeniler’i tanıyın!!! Bozkurt postunda gezen tilkileri tanıyın. {Haylar}: Ermeni dilinde, Türkçe’si Ermeni demektir.

  1. Mustafa Mıgırdıçyan, 2. Şerafettin Babacıyan
mustafa bolat, Şerafettin babacan
Ülkücü, müslüman Ermeniler, (Nakşibendi)lik adı altında ortalığı karıştırıyorlar

Şerafettin Babacan (Babacıyan), Ermeni kökenli, Yozgatlı ülkücü sonradan Nakşibendi “tarikat”ına katılıyor. Kız çocuklarına Atatürk’ü aşağılayıcı işler yaptırıyor. Sonra bu görünümü bilgisayar ağı üzerinden dağıtıyor. Bunu sık sık yapıyor, ancak kendi adını gizliyordu. (30 Eylül 2013)

Bu Türkler’i aşagılayıcı yazıyı görünümü, Ermeni kökenli, Kayserili ülkücü, Istanbul Yıldız Teknik Üniversitesi’nde öğrenci iken, sonradan Nakşibendi “tarikat”ına katılıyor. Oda bu yazıyı sözde eleştirircesine yayınlıyor. (01.Ekim 2013)

Yukarıda görüldüğü üzere Mustafa Bolat, Istanbul Ülkü Ocağı ikinci başkani iken Atatürk’ün resimlerini Ülkü Ocakları’ndan kaldıran kişi olarak bilinirdi. Yıllar sonra kendisini bir Atatürkçü olarak tanıtyor, 2013 yılındada Nakşibendi tarikatı ileri gelenlerinin kız çocuklarının Atatürk’e yaptığı saygısızlığı yayıyordu. Mıgırdıçyan’ın 5. kuşaktan torunu olan Mustafa Bolat’ında atalarının Bolat soyadını sonradan aldıkları ortaya çıkmıştır.

Bir başka duyarlı ülküdaşımızda bütün bu gizli Ermeniler’in çalışmalarını izleyip belgeliyor. Çok yerlere başvursada kimse bu konuya önem vermiyor. Sonunda bize başvuruyor. Bizde yayınladık.

 

 

Yazar: Ülkü Ocakları

Bir ülkücü

Yorum bırakın