YEŞİL KUŞAK TURANCILARI: Sefer Özdemir

Türk bir dev: Bir Amerikan aldatmacasıdır.

Yeryüzü Türkleri ile ilgili birden bire akça kaynakları ile kişi kaynakları belli olmayan bir atılım ortaya çıktı.

Bu işi üstlenmiş görünen Sefer Özdemir öncülüğünde büyük bir gürültü ile orada burada toplantılar yapılıyor, geçmişte Alparslan Türkeş’in ortaya koyduğu derinturancılık ortaya konuyordu.

CIA: YEŞİL KUŞAK TURANCILARI

Görsel

Bir kere çıkış yeri belli. Geçmişte olduğu gibi ABD (okyanus ötesi). İş böyle oluncada biz önce suçlamak yerine, oturup, araştırdık. Uzun sure iz sürdük, sonunda işin arkasında Fethullah Gülen aracılığı ile CIA’yı bulabildik.

Onun içinde gereken uyarılarda bulunduk.

Bize araştırmayı gerekli kılan nedenler:

–      Sayın Sefer Özdemir’in ortaya çıkışı kendisini tanıtımı CIA güdümündeki Gülenciler e benzemişti. (işadamı), akçalı görünüm  yarattarak ortaya çıkıyordu.

–      Türk Dünyası’na yabancıydı. Türkiye Türkleri ile ABD liler’i tanıyor. Altay, Tuva, Hakas, Yakut, ne Kazak, Kırgız, Özbek, Türkmen, Azerbaycanlılar’ı,  Balkan Türkleri ile geri kalan Türk topluluklarını iyi tanımıyordu. Üstelik onların dillerinide bilmiyordu.

–      Örgütlenme biçimi Fethullah Gülen’in ortaya attığı bir düzmece idi. Tutarlı, uygulanabilir yanı yoktu.

–      Yanında Türkler’i, Türkler’in dillerini tanıyan bir bilimcide yoktu.

–      AKP’nin, CIA’nın yönlendirmesi ile MHP’den kaptığı {DIŞ TÜRKLER} aldatmacasından geride kalan, turancıları, türkçüleri, türkseverleri bir kanca ile elde ederek, okyanus ötesine kazandırma güdülüyordu.

–      Ne taban, nede çatısı yapımıza uymayan bir girişimdi.

Yıllar geldi geçti, yine eski söylemlerle kişileri kendisine çağırıyor. Mevlanaca kim olursan ol gel diyor. Eee bunu ABD’de AB’de de diyor. Üstelik, Türkiye’ye verilen görevde; Türkiye’yi tarikatlar aracılığıyla Orta Doğu ile Orta Asya’da kullanmakla ilgilidir.

Bu tutmadı, yakında yenisi çıkar.

Türkiye’de CIA ile MİT’in içinde olmadığı bir TURAN derneği, vakfı kuramazsınız. Turan düşüncesi ABD ile AB için Türkler’e bırakılamayacak ölcüde önemlidir.

Sefer Bey, bizde size: Türkler yenilemiyecek, yutulamayacak biçimde ayakta kalabilirler. Bize ne ABD’nin, ne AB’nin milyonları ile gelme. Gölge etme yeter.

 

Yazar: Ülkü Ocakları

Bir ülkücü

One thought on “YEŞİL KUŞAK TURANCILARI: Sefer Özdemir”

  1. Bu adamı en iyi ben bilirim. Gülenle ilgi ve alakası olmadığınıda iyi biliyorum. Ancak, bu işleri yapıyorken dernekler üzerinden paralar akladığına şahidim. 2009 da yaptığı kurultay için bir çocuk derneği üzerinden 150 bin lira para harcadı…

Yorum bırakın